Ghiț vrea să se despartă de proprii suporteri cu un rezultat pozitiv

25 May. 2012, 14:33 Seria 2
Ghiț vrea să se despartă de proprii suporteri cu un rezultat pozitiv

Echipa orădeană de fotbal FC Bihor va deschide penultima etapă din campionatul seriei vestice a Ligii a II-a la fotbal. Formația orădeană va disputa vineri, de la ora 17.30, ultimul joc pe teren propriu din actuala ediție de campionat.

În cadrul etapei a XXIX-a a campionatului Ligii a II-a, Seria a II-a, „roș-albaștrii” vor primi replica celor de la Alro Slatina.

Meciul, care va putea fi urmărit și pe micul ecran pe canalul Digi Sport, se constituie unul dintre jocurile considerate „cap de afiș” ale etapei, urmând a se întâlni două formații din partea superioară a clasamentului. FC Bihor este pe pe locul VII, cu 43 de puncte, iar Alro Slatina, pe poziția a IV-a, cu 46 de puncte.

În cazul unei victorii, formația orădeană va egala în clasament echipa olteană și poate mai urca în clasament, în funcție și de celelalte rezultate ale etapei.

Înaintea disputei, antrenorul Gheorghe Ghiț, care are un parcurs fără înfrângere de la revenirea pe banca orădenilor, nu se confrunta cu probleme de efectiv.

„Este ultimul joc de pe teren propriu. Sper să încheiem cu un rezultat pozitiv, chiar dacă întâlnim o echipă cu multe individualități”, a declarat tehnicianul orădean înaintea confruntării.

Biletul de intrare la meci costă 10 lei, iar femeile, pensionarii și copii sub 14 ani au în continuare accesul gratuit.

Sursa: Bihoreanul

25 May. 2012, 14:33 Seria 2
Pe aceeași temă