Gheorghe: „Pâncota își va vinde scump pielea, trebuie să fim concentrați”

Marius ANGHEL 05 Dec. 2014, 16:28 Seria 2
Gheorghe:**

Mijlocașul central al grupării FC Olt Slatina, Vasile Gheorghe, este conștient că meciul cu nou-promovata Șoimii Pâncota nu va fi deloc ușor.

Slătinenii speră să încheie anul cu o victorie în meciul de pe teren propriu cu gruparea arădeană, Șoimii Pâncota. Jucător de bază în angrenajul echipei, Vasile Gheorghe se așteaptă la un meci disputat.
 
„Ne așteptăm la o partidă dificilă, Pâncota își va vinde scump pielea, noi trebuie să fim concentrați, să terminăm cu o victorie. Venim după două rezultate bune, eu consider echitabilă remiza cu Fortuna Câmpina, având în vedere faptul că au fost ocazii de ambele părți”, a declarat mijlocașul central.
 
„Trebuie să ne acomodăm cu starea terenului”
 
Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Vasile Gheorghe, spune că starea terenului nu reprezintă un motiv de îngrijorare, deși în ultimele zile au căzut cantități importante de precipitații. Slătinenii au evoluat pe un teren greu și în deplasarea de la Câmpina, însă au făcut față cu brio.
 
„Asta este vremea, trebuie să ne acomodăm cu starea terenului, să câștigăm. Suprafața de joc nu va fi o scuză, dacă nu vom obține cele trei puncte. Suntem concentrați, repet, nu va fi un meci ușor, dar pentru asta ne pregătim, să încheiem cu o victorie”, a mai spus Vasile Gheorghe.
 
În meciul tur, slătinenii au obținut un punct pe terenul grupării arădene, scor 0-0, însă au evoluat în inferioritate numerică. Mijlocașul Vasile Gheorghe nu se afla la acel moment în lotul grupării FC Olt, acesta semnând cu divizionara secundă slătineană înaintea jocului cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 05 Dec. 2014, 16:28 Seria 2
Pe aceeași temă