Gazul își pune baza în Vancea cu CSM! Marin și Trifu sunt accidentați

23 Mar. 2012, 16:35 Seria 2
Gazul își pune baza în Vancea cu CSM!** Marin și Trifu sunt accidentați

Bondrea nu prea are soluții în ofensivă cu CSM Râmnicu Vâlcea după ce doi dintre atacanți sunt accidentați. Nici mijlocașii Mitroi și Șaim nu pot evolua din cauza unor probleme medicale.

„Marin e accidentat de ceva timp și va mai lipsi o perioadă. Sper să găsim cât mai repede un remediu, fiindcă avem nevoie de el. În față stăm decât în Vancea. Un al doilea vârf de meserie nu prea avem. Mai e Abba în atac, dar el e pentru prima dată în Europa și mai are ceva probleme de adaptare. Are momente bune, dar și momente în care e de nerecunoscut. Și Trifu era o variantă, dar e și el accidentat. N-au fost alocați prea mulți bani pentru transferuri, dar cred că achizițiile pe care le-am făcut au fost bune. Am adus, în general, jucători tineri, de perspectivă. De altfel, noi cred că vom juca cu trei jucători sub 21 de ani, nu cu doi, așa cum prevede regulamentul.”, a precizat Bondrea.

Acuzând probleme medicale, Șaim adus vara trecută de la FCM Târgu Mureș nu este în lot pentru meciul-retur cu CSM Râmnicu Vâlcea, dar, oricum, mijlocașul stânga are șanse mici să mai joace, după venirea lui Silviu Bălace, în iarnă.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

23 Mar. 2012, 16:35 Seria 2
Pe aceeași temă