Gaz Metan se autodistruge înainte de play-off. Liderul din Seria a II-a, fără bani, președinte și antrenor

Gaz Metan se autodistruge înainte de play-off.** Liderul din Seria a II-a, fără bani, președinte și antrenor
  • Medieșenii se trezesc în prag de play-off cu președintele Ioan Horoba demisionar și cu antrenorul Leo Grozavu ca și plecat.
  • Mișcările de la nivelul conducerii Gaz Metanului par să aibă legătură cu situația financiară precară din ultimelele trei luni.


Gazul și-a revenit în 2016 și a terminat pe primul loc sezonul regulat, după ce se afla în afara play-off-ului la finalul anului trecut. Totuși, situația medieșenilor e departe de a fi fericită. Clubul are probleme financiare serioase, iar săptămâna trecută, președintele Ioan Horoba și-a dat demisia, după șapte ani în care s-a aflat la conducerea echipei medieșene, motivând probleme personale.

Actuala săptămână a început cu o altă veste-șoc pentru jucătorii lui Gaz Metan. Antrenorul Leo Grozavu e așteptat de mâine la FC Botoșani, el ajungând deja la un acord cu oficialii echipei din Liga 1, care în această seară a defilat cu ACS Poli (6-1) și are șanse să se salveze de la retrogradare. „E adevărat. Suntem în discuții avansate. Până mâine după amiază vom avea un antrenor nou. 99 la sută va fi Leo Grozavu”, a spus Cornel Șfaițer, președintele botoșănenilor.

Grozavu a condus în această dimineață antrenamentul celor de la Gaz Metan, dar despărțirea sa de formația din liga secundă pare inevitabilă. Se pare că atât plecarea lui Horoba, cât și probabila plecare a lui Leo Grozavu au legătură cu problemele financiare existente la Gaz Metan. De la începutul acestui an, nu a mai intrat niciun ban în club, iar jucătorii și angajații clubului n-au încasat nici ei vreun ban în 2016. În aceeași situație este și Leo Grozavu și tocmai de aceea negocierile pentru rezilierea contractului se prelungesc.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

Pe aceeași temă