Gaz Metan a vrut să aducă Dinamo la Severin

01 Sep. 2011, 21:16 Seria 2
Gaz Metan a vrut să aducă** Dinamo la Severin

După ce derby-ul cu FC Bihor a fost amânat, antrenorul Cosmin Bodea și-ar fi dorit ca Gaz Metan să dispute un amical pe „Municipalul” severinean, dar niciuna dintre echipele de Liga I contactate nu au dorit să facă deplasarea la malul Dunării.

Prima opțiune a oficialilor severineni a fost CS Pandurii Târgu Jiu, însă echipa antrenată de Petre Grigoraș fusese deja invitată de divizionara D gorjeană Știința Turceni, care-și va inaugura stadionul. Voința Sibiu, CS Mioveni, Concordia Chiajna sau FC Brașov au dorit să dispute amicalul Gaz Metan Severin doar pe propriile terenuri, iar Gaz Metan a refuzat să facă deplasarea.

De asemenea solicitată pentru un amical, nici Dinamo București nu a vrut să vină în Oltenia, astfel că antrenorul Bodea a stabilit un joc-școală pe Stadionul „Municipal”, prin care va încerca să pregătească meciul din cadrul Cupei României. În turul al V-lea, Gaz Metan va întâlni marți, de la ora 16,30, în deplasare, CS Pandurii II Târgu-Jiu.

„Nu a vrut nicio echipă să facă deplasarea la Severin, din cauza distanței foarte mari. Echipele contactate au preferat să joace între ele decât să vină la noi, sau au renunțat definitiv să mai dispute vreun amical. În zonă nu mai sunt echipe de Liga I și nici noi nu am putut să mergem să jucăm în altă parte, fiindcă marți avem un meci în Cupa României și pierdeam foarte mult timp pe drum. Ghinionul nostru că Severinul nu se află în mijlocul țării”, a explicat antrenorul Cosmin Bodea.

articol scris de Mircea OGLINDOIU

01 Sep. 2011, 21:16 Seria 2
Pe aceeași temă