Găldeanu, apt pentru jocul de sâmbătă

26 May. 2009, 19:00 Seria 2
Găldeanu, apt pentru jocul de sâmbătă

Dan Găldeanu a absentat mai bine de o lună de la programul echipei și evident de la meciurile oficiale. Bogoșel recunoaște că a fost o pierdere pentru echipă, având în vedere experiența mijlocașului. Găldeanu a revenit de o săptămână în programul normal al echipei iar la partida de ieri a fost trimis în teren din primul minut. Acesta are șanse mari de a fi titularizat în jocul cu FCM Târgoviște, în atac, alături de Cristian Luca.
 

Lung va sta, revin Miculescu și Iambor

Remus Lung este fotbalistul cu cele mai multe cartonașe galbene încasate în acest campionat. Fundașul de la CSU Goldiș va sta în fiecare etapă dacă va mai primi un avertisment. În vederea partidei de sâmbătă cu FCM Târgoviște, Lung va privi meciul din tribună. Dacă acesta va sta, Muculescu și Iambor vor reveni în lot, ambii având șanse mari de a fi titularizați. Altfel, să mai spunem că nu mai puțin de opt fotbaliști ai grupării din Aradul Nou sunt amenințați cu suspendarea, riscând să nu evolueze în decisivul meci de la Turda.

 

Luca a fost menajat

Golgeterul grupării studențești a fost manajat la partida de ieri. Cristian Luca acuză în continuare dureri la inghinali și a preferat să nu riște o accidentare mai gravă.


„Nu se pune problema să nu joace în partida cu FCM Târgoviște. Am decis să nu risc să-l introduc la jocul amical și cred că am făcut bine, deoarece avem nevoie de el la partida de sâmbătă”, a recunoscut Bogoșel.

 

Nici Negrita și Turcaș nu au fost folosiți, primul având șanse minime de a evolua în partida de sâmbătă. „Nu cred că ne vom putea baza pe el. Vom știi cel mai bine abia joi”, a spus antrenorul grupării studențești.

 

Articol scris de Daniel Berar

 

26 May. 2009, 19:00 Seria 2
Pe aceeași temă