Gabriel Apetri: „Nu am vrut eu să rămân la Craiova”

19 Feb. 2009, 13:12 Seria 2
Gabriel Apetri:** „Nu am vrut eu să rămân la Craiova

Gabriel Apetri este unul dintre cei mai curtați jucători de la Jiul, iar acesta este coproprietatea clubului din Vale și al Universității Craiova
 

 

Alin Simota, patronul Jiului și Adrian Mititelu, patronul Universității au un lucru în comun, pe jucătorul Gabriel Apetri care este coproprietatea celor doi până în anul 2010. Apetri, unul dintre cei mai vechi jucători de la Jiul și om de bază în echipa lui Daniel Timofte spune că nu regretă ca a ales să rămână la Jiul, în liga a  doua.

 

„Nu am vrut eu să rămân la Universitatea pentru că nu m-am înțeles la bani. Eu zic că e bine și la Jiul, nu mă deranjează”,a spus jucătorul de 27 de ani.

 

Apetri este de o săptămână la pat din cauză că a făcut varicelă. „Acum mă simt mai bine și abia aștept să revin pe teren”.

 

Jucătorul din Vale spune că dacă va mai continua să ningă ar fi bine ca prima etapă din retur să se amâne. „Este bine să se amâne prima etapă din retur dacă va mai continua să ningă pentru că fotbalul va avea de suferit, iar noi nu vom putea să ne exprimăm jocul așa cum trebuie”, mai afirmat Apetri.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

19 Feb. 2009, 13:12 Seria 2
Pe aceeași temă