Fostul polist Dorin Micșa va face parte din stafful UTA-ei: „Munca e muncă, sentimentele nu sunt implicate”

Marius ANGHEL 30 Aug. 2013, 21:31 Seria 2
Fostul polist Dorin Micșa va face parte din stafful UTA-ei:** „Munca e muncă, sentimentele nu sunt implicate

Odată ce Adrian Marțian a preluat șefia în Calea Aurel Vlaicu s-a oficializat, practic, și numirea lui Dorin Micșa pe pe o funcție administrativă în club. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul lui Adrian Mutu și Cosmin Contra, „Guriță” fiind și nașul noului „oficial” al arădenilor. Acesta ocupase funcția de director de organizare, și cu atribuții de director sportiv, la Poli Timișoara până acum un an, când gruparea de pe Bega a mers pe noua sa cale, sub denumirea de ACS Poli.

Venind la gruparea emblemă a Aradului, Micșa întoarce oarecum armele împotriva rivalilor „alb-violeți”, însă el vrea să delimiteze încă de la început lucrurile: „Munca e muncă, sentimentele nu sunt implicate. Eu vreau să-mi fac treaba la fel de bine și la UTA, precum mi-am făcut-o la Poli. Experiența de 10 ani de la Timișoara mă va ajuta cu siguranță la Arad. Important este ca echipa să se pună pe picioare în cel mai scurt timp, eforturile noastre se concentrează pe formarea unui lot și legitimarea jucătorilor până la primul meci de campionat”, a precizat Dorin Micșa, prezentat de Marțian ca omul său de încredere din clubul „textilist”.

„E un prieten, o cunoștiință bună de a mea, în care am mare încredere că ne va ajuta. Și în ceilalți angajați cred cu tărie, iar asta se va vedea în colaborarea noastră din acest sezon”, ne-a declarat și noul șef al „alb-roșiilor”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 30 Aug. 2013, 21:31 Seria 2
Pe aceeași temă