Fodor vine cu vești bune dinspre Oradea: „Am reușit să definitivez întâlnirea cu investitorul”. Cum poate scăpat FC Bihor de mai mult de jumătate din datorii

Marius ANGHEL 27 Jun. 2015, 15:03 Seria 2
Fodor vine cu vești bune dinspre Oradea:**

La FC Bihor se întrevăd din nou speranțe pentru salvarea clubului de fotbal. Președintele orădenilor, Mircea Fodor, a anunțat într-o intervenție telefonică la radio Sport Total FM că a reușit să convingă un posibil investitor să se întâlnească în săptămâna care vine cu primarul orașului și cu președintele Consiliului de Administrație al clubului pentru a ajunge la o înțelegere în privința finanțării FC Bihor.

„Am reușit să definitivez întâlnirea cu investitorul care va veni sâptămâna viitoare să stea de vorbă cu primarul și cu președintele Consiliului de Administrație al clubului. Sperăm să facem un proiect de viitor, cu bătaie mai lungă. Discuțiile nu au avansat mult, dar între mine și el sunt destul de avansate”, a spus Fodor.

Președintele echipei orădene speră și ca o mare parte din datoriile clubului să fie șterse prin proiectul de lege al amnistiei fiscale. Mai mult de jumătate din suma datorată ar urma să dispară, astfel FC Bihor ar beneficia de o mare bulă de oxigen. „Stingerea datoriilor nu este de 100 la sută, ci doar cele față de ANAF. Este o lege care este un balon de oxigen, ne dă speranțe foarte mari. Din punct de vedere al investitorului este o veste enormă. Clubul nostru are o datorii de aproximativ 850.000 de euro, din care cam 550.000 către ANAF. Încă nu au apărut normele de aplicare ale legii. Se spune că datoriile către ANAF se șterg și am rămâne cu 300 de mii datorie. Sunt datorii către terți, salarii restante”, a mai declarat Mircea Fodor în emisiunea „Fotbal la matineu”.

FC Bihor Oradea a încheiat sezonul 2014-2015 pe ultimul loc în play-out-ul Seriei a II-a, însă n-a mai jucat barajul de evitare a retrogradării cu Farul Constanța, deoarece FC Olt Slatina s-a retras din campionat și astfel a ocupat ultimul loc care ducea în Liga 3.

Marius ANGHEL 27 Jun. 2015, 15:03 Seria 2
Pe aceeași temă