Firțulescu s-a recuperat și este apt pentru jocul cu Șoimii. „Cred în continuare că avem valoare. Ne vom îndeplini obiectivul”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Mar. 2016, 17:02 Seria 2
Firțulescu s-a recuperat și este apt pentru jocul cu Șoimii.**

Mijlocașul de bandă al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Dragoș Firțulescu (26 ani), este refăcut după entorsa suferită în finalul jocului cu CS Mioveni, în care a intrat pe final, deși avea o întindere musculară. Astfel, mijlocașul dreapta speră să evolueze în disputa de miercuri, din Zăvoi, cu Șoimii Pâncota, una foarte importantă în lupta pentru play-off.

„Îmi doresc foarte mult să joc meciul acesta, să ajut echipa, am muncit mult săptămâna trecută să mă recuperez. Am discutat mult între noi, jucătorii, vrem să câștigăm ultimele trei meciuri din sezonul regulat”, a spus Firțulescu.

Olteanul născut în Băilești speră ca CSM să depășească în această săptămână momentul greu în care a intrat după ultimele rezultate negative. „Cred în continuare că avem valoare, nu întâmplător am fost pe primul loc după 19 etape, dar am avut ghinion ultimul timp. Sper să vină suporterii să ne încurajeze, este un moment greu, avem nevoie de ajutorul lor. Toți suntem uniți, suntem alături de Fildan pentru că este un băiat de caracter și un fotbalist profesionist, are o perioadă grea, sper să treacă peste ea, pentru că merită. Împreună, sper să trecem peste tot și să ajungem unde ne-am dorit, în play-off. Toată lumea se aștepta la mai multe, pentru că am avut un parcurs extraordinar, peste așteptări. Dar, nu este nimic pierdut, avem în continuare șansa noastră să ne îndeplinim obiectivul”, a mai spus Firțulescu.

Dragoș Firțulescu are în acest sezon 18 jocuri pentru CSM Râmnicu Vâlcea, pentru care a reușit 2 goluri.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Mar. 2016, 17:02 Seria 2
Pe aceeași temă