Felix Grigore: „Vom obține un rezultat pozitiv la Vâlcea”

Marius ANGHEL 02 Apr. 2014, 13:35 Seria 2
Felix Grigore:**

Directorul executiv al CS Universitatea Craiova a afirmat că antrenorul Gabi Balint va reuși să-i motiveze și să le indice calea spre victorie elevilor săi în jocul cu CSM Râmnicu Vâlcea, programat sâmbătă, de la ora 17.00, în Zăvoi.

„Trebuie să uităm de jocul cu FC Bihor, care în opinia mea a fost bun, și să tratăm cu seriozitate confruntarea cu Vâlcea, care va conta în play-off. Gabi Balint este un tip meticulos și sunt convins că a studiat bine adversarul și va ști ce să le transmită jucătorilor. Nu avem jucători suspendați sau accidentați, doar Varga este sub semnul întrebării, așa că sunt încrezător. Eu zic că vom obține un rezultat pozitiv la Vâlcea”, a declarat Felix Grigore.

Acesta a fost completat de directorul general, Gheorghiță Geolgău: „CSM Vâlcea este o echipă bună, pe care o respectăm, dar nu ne temem, pentru că avem un lot valoros și trebuie să demonstrăm că nu suntem întâmplător pe primul loc”.

„Nu suntem încă promovați”

La rândul său, tehnicianul CSU, Gabi Balint, și-a pus jucătorii în gardă în privința disputei din Zăvoi, punctând totodată că mai este cale lungă până în Liga I. „Noi nu suntem încă promovați, contează configurația play-off-ului, să vedem dacă intră Oltul sau Bistrița. Apoi mai sunt alte 30 de puncte puse în joc. Toată lumea din club mă ajută și împreună ne putem atinge obiectivul, așa că trebuie să promovăm. Vâlcea este o echipă preocupată să joace, creează pericol pe benzi, N”Kongue se mișcă mult și își creează oportunități. Noi trebuie să fim organizați, să le punem probleme. Să avem ocazii. La Vâlcea trebuie să jucăm ofensiv. În opinia mea, calitatea jucătorilor noștri este superioară vâlcenilor”, a spus Balint, la TVR 3.

„Sper să-l pot utiliza pe Varga la Vâlcea. O leziune fibrilară riscă să recidiveze și nu vreau să-l pierd pentru play-off. El a început antrenamentele, luni s-a pregătit fără minge. Este pozitiv, vrea, iar în teren din punct de vedere al efortului este un exemplu. Echipa este pregătită fizic, dar este puțin cam lentă, îi lipsește explozia. Am vorbit cu preparatorii să facă mai multe exerciții legate de explozie. Chiar dacă va fi să sacrificăm meciul cu Mioveni, îmi doresc să facem zece zile de pregătire fizică și tehnico-tactică bună înaintea play-off-ului. Stângă mi-a lăsat o echipă bine pregătită din punct de vedere tehnico-tactic, doar că eu prefer un joc perpendicular pe poartă, nu cu pase laterale. Până la urmă, destinația este poarta adversă, nu trebuie să mai plimbăm atât mingea stânga – dreapta și invers. Chiar dacă am luat nouă puncte, jocul nostru nu este perfect, mai e de lucru”, a completat Gabi Balint.

Sursa: Gazeta de Sud

 

Marius ANGHEL 02 Apr. 2014, 13:35 Seria 2
Pe aceeași temă