Felix Grigore: „Dacă s-ar meține articolul 54, sunt multe echipe care nu ar putea promova”

Marius ANGHEL 25 Mar. 2014, 18:36 Seria 2
Felix Grigore:**

Directorul executiv al CS Universitatea a lămurit problemele clubului legate de afiliere, licențiere și posibilitatea de a promova.

Oficialii craioveni sunt convinși că se va elimina articolul 54 din regulament, întrucât sunt mai multe echipe care nu ar îndeplini condițiile promovării, schimbându-și în ultimii ani sediul, acționariatul sau numele.

„Cu licențierea nu avem niciun fel de problemă. De asemenea, afilierea este doar o procedură care trebuie îndeplinită, fiindcă Adunarea Generală validează hotărârile Comitetului Executiv al FRF. Dreptul de promovare este garantat prin locul oferit de FRF, care îți conferă posibilitatea de a promova, cât și cea de a retrograda. Sunt convins că se va scoate din statut articolul 54. Inclusiv în Liga I sunt 3 echipe pentru care acest articol 54 nu și-a produs efectul. De asemenea, în Liga a II-a sunt foarte multe echipe care nu ar îndeplini condițiile de promovare, fiindcă în ultimii trei ani și-a schimbat numele, sediul sau acționariatul” a spus Felix Grigore.

Articol scris de Cosmin STAICU

 

Marius ANGHEL 25 Mar. 2014, 18:36 Seria 2
Pe aceeași temă