Cluburile nou-promovate în Liga 3 au termen limită să se afilieze. FRF: „În caz contrar li se va refuza dreptul de a participa la campionatul național”

Marius ANGHEL 10 Jul. 2018, 18:22 Stiri
Cluburile nou-promovate în Liga 3 au termen limită să se afilieze.** FRF:

Membrii Comitetului Executiv al FRF au stabilit în ședința din 2 iulie ca data limită de depunere a cererii de înscriere pentru participarea în Liga a 3-a, sezonul 2018/2019, să fie până la 15 iulie, ca la Liga a 2-a, chiar dacă eșalonul secund urmează să înceapă pe 4 august. Liga 3 va debuta pe 25 august.

Astăzi, FRF anunță cele 21 de campioane județene nou-promovate în Liga 3 au obligația să depună dosarul de afiliere până la data limită de 20 iulie. În caz contrar, cei care nu se afiliază până atunci li se va refuza dreptul de a participa în campionat.

„Cluburile nou promovate în Liga 3 trebuie să depună dosarul de afiliere la FRF până la data limită 20 iulie 2018, în caz contrar li se va refuza dreptul de a participa la campionatul național, în anul competițional în care au promovat din Liga a 4-a în Liga 3.

Dosarele de afiliere pot fi depuse de către delegați/reprezentanți ai cluburilor în cauză la sediul Federației Române de Fotbal, Departamentul Licențieri și Afilieri, având în vedere termenele limită menționate mai sus”, anunță FRF pe site-ul oficial.

În urma desfășurării meciurilor de baraj, cele 21 de echipe care au obținut dreptul de a evolua în sezonul 2018/ 2019 al competiției Liga 3 sunt următoarele:

Regiunea 1
ACSM Ceahlăul Piatra Neamț (Neamț)
Gauss Bacău (Bacău)
Șomuz Fălticeni (Suceava)

Regiunea 2
Sticla Arieșul Turda (Cluj)
ACS Unu Fotbal Gloria (Bistrița-Năsăud)
Minaur Baia Mare (Maramureș)

Regiunea 3
ACS SR Municipal Brașov (Brașov)
MSE Târgu Mureș (Mureș) *
CS Ocna Mureș (Alba)

Regiunea 4
CS Hunedoara (Hunedoara)
ACS Dumbrăvița (Timiș)
Crișul Chișineu Criș (Arad) **

Regiunea 5
Flacăra Horezu (Vâlcea)
Unirea Bascov (Argeș)
U Craiova 1948 SA (Dolj)

Regiunea 6
CSO Bragadiru (Ilfov)
SC Fotbal Club R București SA (București)(foto)
Venus Independența (Călărași)

Regiunea 7
CS Medgidia (Constanța)
SCM Gloria Buzău (Buzău)
CS Făurei (Brăila)

* Pe rolul organismelor jurisdicționale ale Federației Române de Fotbal se află în curs de soluționare dosarul 118/CL/2018, având ca obiect contestația clubului ACS Păltiniș Rășinari (Sibiu) împotriva clubului ACS MSE Târgu Mureș (Mureș).
** Meciul retur din dubla manșă cu CS Petrolul Bustuchin (Gorj) nu s-a disputat, deoarece gruparea din Bustuchin nu a asigurat asistență medicală în conformitate cu prevederile Regulamentului privind organizarea și desfășurarea jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3, ediția 2018-2019. Prin urmare, acest meci va intra pe rolul organismelor jurisdicționale ale Federației Române de Fotbal, în vederea omologării rezultatului final.

Foto: Alex Paraschiv (Academia Rapid)

Marius ANGHEL 10 Jul. 2018, 18:22 Stiri
Pe aceeași temă