Felix Grigore: „Avem un contract legal pentru folosirea stadionului și-l vom respecta”

Marius ANGHEL 28 Nov. 2013, 17:03 Seria 2
Felix Grigore:**

Directorul executiv al CS Universitatea a clarificat ultimele informații apărute în presă privitoare la echipa Craiovei.

Felix Grigore spune că în urma contractului semnat cu municipalitatea pentru stadionul „Ion Oblemenco” nu vor fi probleme în privința folosirea arenei craiovene: „Noi ne-am antrenat foarte bine pentru jocul care urmează. Avem un contract legal încheiat cu proprietarul acestui stadion și vom respecta acest contract, fără doar și poate. Dacă stadionul se va demola în vederea construirii altuia mai modern, cel mai probabil vom juca pe Extensiv”.

Oficialul Universității consideră fără fundament articolul apărut pe digisport.ro despre schimbarea lui Ovidiu Stângă: „Informația legată de schimbarea băncii tehnice e total nereală, și nu s-a pus niciodată în discuție acest aspect, ținând cont că antrenorul Stângă este alături de noi de 9 etape în care a avut 7 victorii, un egal și o înfrângere. Nu se poate pune problema schimbării băncii tehnice”.

Întrebat despre planurile de reorganizare a fotbalului craiovean, Felix Grigore a spus: „Domnul Adrian Andrici a făcut o propunere în acest sens, și după cum știți nu am primit un răspuns pozitiv”.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 28 Nov. 2013, 17:03 Seria 2
Pe aceeași temă