Federația a mai păsuit UTA, Primăria nu: meciul cu FC Bihor e în pericol

Marius ANGHEL 15 May. 2014, 16:03 Seria 2
Federația a mai păsuit UTA, Primăria nu:** meciul cu FC Bihor e în pericol

Tânguielile „oficialilor” din Calea Aurel Vlaicu au mai prins odată la Casa Fotbalului. În ciuda faptului că arădenii sunt restanți cu cinci baremuri de arbitraj, federalii i-au informat pe utiști că pot juca împotriva bihorenilor sâmbătă. Prin urmare, Marțian a scăpat de o grijă, însă are o alta.

După cum se știe, Primăria a interzis antrenamentele și jocurile echipei mari pe arena „Francisc Neuman” până ce FC UTA SA nu va achita măcar o parte din chiriile restante în valoare totală de 170 de mii de lei. Până la urmă, angajații instituției sunt dispuși să lase de la ei, cu condiția ca utiștii să plătească în avans închirirea arenei pentru trei ore în dimineața zilei de sâmbătă. Este vorbă de 2500 de lei cu tot cu TVA, sumă pe care, cel puțin până la această oră, Adrian Marțian nu s-a arătat dispus să o plătească.

Cum nici părinții juniorilor care au evoluat pentru „alb-roșii” în liga secundă nu mai sunt dispuși să bage mâna în propriul buzunar pentru a acoperi „găurile” lui Marțian, este posibil ca partida din etapa a 6-a a play-offului să nu se dispute. Sau cel puțin nu în Arad, unde nu mai există arene omologate pentru meciurile Ligii a II-a.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 15 May. 2014, 16:03 Seria 2
Pe aceeași temă