FCM și-a făcut planurile pentru Liga 2! Vezi cine a rămas la târgumureșeni și noutățile din lot

22 Jun. 2012, 14:21 Seria 2
FCM și-a făcut planurile pentru Liga 2!** Vezi cine a rămas la târgumureșeni și noutățile din lot

FC Municipal Tîrgu-Mureș își va relua pregătirile pe data de 2 iulie. După efectuarea vizitei medicale, lotul va intra într-un cantonament centralizat la Tîrgu-Mureș, în perioada 9-23 iulie.

Din lotul avut la dispoziție în sezonul 2011/2012, la FCM Tîrgu-Mureș au mai rămas deocamdată doar Balauru, Vagner, Gugu, Szilagyi, Nicu Epaminonda, Bumba, Pădurețu, Astafei, Apostu și Bujor. Ceilalți jucători fie și-au reziliat contractele, noua lor destinație nefiind cunoscută, fie s-au transferat la alte formații.

De la formația secundă a clubului au fost promovați: Kinczel Erwin, Sergiu Sălaghie, Mircea Pop și Vereș Zoltan. La FC Municipal va ajunge și vârful de atac, Dragoș Huiban, în vârstă de 22 de ani, ultima dată la FCM Bacău.

După reunirea lotului, timp de 10 zile, aproximativ 20 de jucători din zona Ardeal-ului și de la FCM 2 vor participa la un trial, în urma căruia vor fi selectați mai mulți jucători.

Referitor la conducerea tehnică, clubul poartă încă negocieri, discuțiile urmând să fie finalizate în perioada următoare.

Campionatul Ligii a II-a va începe pe 18 august, FC Municipal urmând să facă parte din seria a II-a.

Sursa: FCM Târgu Mureș

22 Jun. 2012, 14:21 Seria 2
Pe aceeași temă