FCM Baia Mare cere sprijinul suporterilor și al firmelor pentru continuarea play-off-ului. „Nu vă cerem pomană sau sponsorizări, cumpărați abonamente”

Marius ANGHEL 12 Apr. 2016, 11:44 Seria 2

Nou-promovată în Liga 2, FCM Baia Mare, a avut un parcurs excelent la începutul sezonului regulat, a ocupat de multe ori poziția de lider în Seria a II-a și a fost la un pas să o elimine pe Steaua din optimile Cupei României. Totuși, anul 2016 a venit cu probleme pentru maramureșeni. Aceștia s-au reunit cu două săptămâni întârziere, cantonamentul nu era stabilit, dar până la urmă staff-ul tehnic a găsit o variantă de a merge mai departe. Asta până acum, când banii lipsesc total din conturile echipei, iar continuarea campionatului este pusă sub semnul întrebării. Jucătorii sunt neplătiți de patru luni, iar Primăria nu alocă niciun ban clubului și promite lucruri care rămân la stadiul de vorbe.

Conducerea FCM-ului speră ca salvarea să vină tocmai de la suporterii care iubesc această echipă, astfel că fac un apel către aceștia și îi îndeamnă să cumpere abonamente și bilete pentru meciurile din play-off. Într-un comunicat postat pe site-ul echipei, președintele clubului Cristian Șpan anunță: „Avem nevoie de fiecare om care iubește fotbalul în Baia Mare. Un abonament la tribuna oficială va costa 200 de lei, iar unul în celelalte sectoare, 100 de lei. Biletele pentru meciuri vor costa 20 de lei la tribuna oficială și 10 lei în celelalte. Scopul nostru este să vindem 5.000 de abonamente”.

Totodată, echipa cere ajutorul firmelor din județ: „Nu vă cerem pomană sau sponsorizări. Dacă doriți să ne ajutați cumpărați abonamente pentru angajați. Ne ajutați și pe noi și vă bucurați și angajații. Veți primi factură și chitanță pentru abonamentele achiziționate”.

Președintele clubului băimărean invită un reprezentant al firmelor și unul al suporterilor să fie membru în Consiliul Director al FCM-ului pentru a vedea cum sunt folosite fondurile, iar la finalul play-off-ului va publica bilanțul cu cheltuielile și veniturile din această campanie.

Banii primiți vor fi folosiți pentru plata jucătorilor, organizarea meciurilor de acasă și pentru cheltuielile deplasării. Abonamentele și biletele se pun în vânzare începând de azi (12 aprilie).

Articol scris de Carmen BIZĂ‚U

Marius ANGHEL 12 Apr. 2016, 11:44 Seria 2
Pe aceeași temă