FC Universitatea Craiova, refuzată și de Caracal! Echipa lui Mititelu nu știe unde să își dispute meciurile de „acasă”

Marius ANGHEL 07 Oct. 2013, 17:18 Seria 2

Deși se înțelesese cu primarul din Caracal ca FC Universitatea Craiova să dispute cele două meciuri în care stadionul din Turnu Severin este suspendat, Adrian Mititelu se vede în situația de a începe din nou căutările pentru ca echipa sa să aibă unde să joace în campionat.

După sancțiunea dictată de FRF, FC U Craiova se înțelesese vineri, 4 octombrie 2013, cu edilul Caracalului pentru ca meciurile cu CSM Râmnicu Vâlcea și Gloria Bistrița să se dispute pe stadionul „Parc” din Caracal. În acest sens, a fost trimis către Federație și un act prin care edilul-șef își dădea acordul, iar meciul fusese programat să se joace pe „Parc”, sâmbătă, de la ora 15:00, așa cum scrie și site-ul CCA. Deasemenea, FRF a emis o adresă de înștiințare către celor două cluburi.

Surpriză însă. Astăzi, oficialii echipei patronate de Adrian Mititelu s-au trezit că nu au unde să mai joace meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, primarul municipiului Caracal, Edi Ciocazeanu, anunțându-i că nu mai poate să găzduiască meciul cu vâlcenii. Edilul a dat de înțeles în mod explicit, conform editie.ro, că a fost supus unei presiuni extrem de puternice și că regretă gestul, dar nu are ce face.

Conform aceluiași site, nici celalalte municipalități ale Olteniei, Slatina sau Târgu Jiu, nu dau semne că ar fi dispuse să găzduiască meciurile echipei lui Mititelu.

Marius ANGHEL 07 Oct. 2013, 17:18 Seria 2
Pe aceeași temă