FC Drobeta va juca la Vânju Mare

18 Feb. 2009, 13:23 Seria 2
FC Drobeta va juca la Vânju Mare

După ce a susținut ultimele cinci etape din tur la Motru, echipa de la malul Dunării își va disputa meciurile de acasă pe stadionul „Victoria” din Vj. Mare.

 

Oficialii echipei severinene au luat această decizie pe motiv ca Minerul Motru primește, pe 27 februarie, vizita Progresului Corabia la mai puțin de 24 de ore înaintea meciului pe care FC Drobeta îl are programat acasă cu „U” Cluj, iar în cazul în care va ploua, suprafața de joc ar deveni impracticabilă. Situația ingrată se va repeta și la partidele următoare, echipa din Gorj jucând vineri după – amiaza pe propriul teren cu FC Caracal, urmând ca în dimineața zilei următoare FC Drobeta să întâlnească Unirea Alba Iulia, în etapa a 22-a.

 

„La Vânju Mare există un gazon excelent și cred că este cea mai bună soluție pentru noi, până la finalizarea lucrărilor de la stadionul Municipal”, a spus președintele executiv Vasile Mănescu.

 

În trecut, stadionul „Victoria” a mai găzduit partidele din Divizia B ale echipei patronate de Mihaela Giuca, CS Building – mutată toamna trecută la Orșova. În prezent, la Vânju Mare joacă Minerul Mehedinți, dar liderul din Seria a V-a evoluează în deplasare în runda în care elevii lui Neagoe sunt programați să joace acasă.

 

„Deși ne-am dori, la Severin mi-e greu să cred că vom mai putea juca în acest sezon. Sperăm să avem la Vânju Mare același parcurs excelent pe care l-am avut la Motru, unde ne-am simțit foarte bine”, a adăugat Mănescu, amintindu-și că FC Drobeta a obținut punctaj maxim pe terenul din județul vecin, primind un singur gol în cele cinci partide disputate la Motru în calitate de gazdă.

 

Stadionul „Municipal” din Dr. Tr. Severin a intrat toamna trecută într-un amplu proces de modernizare, ce implică, în principal, schimbarea gazonului, reabilitarea tribunelor I și II pe suprafața cărora vor fi montate primele 10.000 de scaune de plastic și modernizarea vestiarelor.

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

 

18 Feb. 2009, 13:23 Seria 2
Pe aceeași temă