FC Drobeta va juca cu FC Argeș la Vânju Mare!

12 Aug. 2009, 16:00 Seria 2
FC Drobeta va juca cu FC Argeș la Vânju Mare!

 

Oficialii clubului de la malul Dunării au înștiințat federația că meciul cu FC Argeș, din 22 august, va fi găzduit de stadionul „Victoria”.

Nevoită să părăsească „Municipalul” severinean la sfârșitul lunii septembrie a anului trecut, FC Drobeta nici nu concepea să nu revină în acest sezon pe principala arenă a județului, intrată într-un amplu proces de modernizare, ce implică și montarea a 20.000 de scaune de plastic.

 

Dacă suprafața de joc a fost înlocuită și este aptă încă de acum trei luni, întârzierea lucrărilor la nivelul tribunelor, dar în special cele de la nivelul vestiarelor împiedică disputarea meciurilor din Liga a II-a pe baza sportivă de la malul Dunării, renovată cu fonduri de la bugetul local.

 

După o serie de discuții purtate cu reprezentanții primăriei Dr. Tr. Severin, FC Drobeta patronată de Cristi Burci și Jan Ionică a decis să revină la Vânju Mare. Astfel, derbiul cu FC Argeș, așteptat cu mare interes de suporterii severineni, va avea loc pe stadionul „Victoria”, teren care a găzduit și în retur partidele de acasă ale echipei mehedințene.

 


„Federația ne-ar fi înțeles cu lucrările de la nivelul tribunelor, dar cele de la vestiare trebuiau finalizare în timp util. Aceasta este situația. Suntem nevoiți să jucăm tot la Vânju Mare. Sper să revenim la următorul meci de acasă, dar mă tem că nu vom putea evolua în acest tur pe Municipal. Sunt multe de pus la punct”
, a pus, nemulțumit, președintele executiv Vasile Mănescu, după ce echipa sa jucase campionatul trecut pe „Municipalul” severinean doar în primele trei etape, după care s-a mutat la Motru, iar, din retur, la Vânju Mare.

 

Mâine, FC Drobeta va pleca spre Șimleul Silvaniei, urmând ca sâmbătă să întâlnească, în prima etapă prima etapă a sezonului, nou – promovata FC Silvania.

Articol scris de: Mircea OGLINDOIU

12 Aug. 2009, 16:00 Seria 2
Pe aceeași temă