FC Drobeta a încheiat încă un tur fără înfrângere acasă

23 Nov. 2008, 14:41 Seria 2
FC Drobeta a încheiat încă un tur fără înfrângere acasă

De la promovarea în eșalonul secund, FC Drobeta n-a pierdut în campionat niciun meci pe propriul teren, ajungând la 25 de jocuri consecutive fără înfrângere, interval în care a înregistrat 19 victorii și 6 remize.
În acest tur, severinenii au bifat acasă șase victorii și două rezultate de egalitate, deși ultimele cinci jocuri, în calitate de gazde, le-au disputat la Motru, după ce propriul stadion a intrat într-un amplu proces de modernizare, ce include schimbarea gazonului și montarea primelor 10.000 de scaune de plastic la nivelul tribunelor I și II.

Terenul din județul vecin le-a purtat noroc fotbaliștilor preluați în vară de Iulian Mihăescu, care au obținut succese pe linie la Motru, primind în schimb un singur gol, de la Jiul Petroșani, scor 2-1. Ultima victimă a fost CS Mechel Câmpia Turzii, învinsă, ieri, cu 3-0, în ultima, dar și ce mai categorică victorie obținută de severineni pe stadionul „Minerul”. „Sper să încheiem și al doilea sezon fără înfrângere acasă”, a spus președintele executiv Vasile Mănescu, convins că FC Drobeta nu va fi învinsă nici în retur pe propriul teren.

Mircea OGLINDOIU

23 Nov. 2008, 14:41 Seria 2
Pe aceeași temă