Caransebeșul și-a luat „arrivederci” de la Giovanni Pisano! Antrenorul italian a fost demis pentru „lipsă de rezultate și indisciplină”

Caransebeșul și-a luat „arrivederci

Începând de vineri, 13 noiembrie, Giovanni Pisano nu va mai sta pe banca tehnică a lui FC Caransebeș 1913, el fiind demis de Consiliul Director al clubului. Antrenorului italian i se dăduse un ultimatum pentru a veni să poarte discuții privind clarificarea situației sale, termenul-limită fiind vineri, ora 14. Cum acesta nu s-a prezentat la întâlnirea cu Consiliul Director și nici nu a dat vreun semn de viață, președintele structurii de conducere a clubului, Dan Avram, l-a demis pentru „lipsă de rezultate și indisciplină”.

„Prima sancțiune a fost suspendarea sa de pe banca tehnică la meciul de la Satu Mare, din etapa de miercuri, și cum nici acum nu a dorit să poarte discuții cu noi, Consiliul Director îl consideră demis. În continuare, de echipă se vor ocupa Toma Peica – antrenor principal, și Dan Doran, cel care de fapt a și pregătit formația în ultima săptămână. Noi am discutat cu reprezentanții administrației locale și avem câteva CV-uri ale unor antrenori. E greu acum, imediat după o etapă intermediară și una sâmbătă, să ne hotărâm. Sunt tatonări și din partea celor care au trimis CV-uri, și dintr-a noastră. Dorim un antrenor nu neapărat care să facă performanță, ci să aibă calificarea necesară pentru a sta pe bancă și mai ales să fie doritor să formeze un grup cu jucătorii pe care îi avem și cu cei pe care-i vom aduce. Noi sperăm ca, sprijiniți de autoritățile locale, să stingem litigiile (e vorba de 7 memorii depuse la FRF de foști sau actuali jucători ai echipei – n.r.) de care nu noi suntem vinovați, să reconsiderăm bugetul de salarii începând din 1 ianuarie 2016, astfel încât cine dorește să meargă mai departe cu noi – bine, cine nu, nu”, ne-a declarat Dan Avram.

Pentru meciul de sâmbătă, de la Râmnicu Vâlcea, din lotul caransebeșean nu au făcut deplasarea, din cauză că sunt accidentați, Bușu, Cârstoiu și Suciu, iar Oprea a fost învoit datorită unor probleme deosebite în familie. „E ceasul al paisprezecelea. Sperăm într-un reviriment sau măcar într-o comportare onorabilă a echipei”, a mai spus președintele Consiliului Director al lui FC Caransebeș 1913, Dan Avram.

Articol și foto de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă