FC Bihor țintește cel puțin un egal cu Gaz Metan. Tinerii jucători ai echipei orădene sunt hrăniți zilnic de două doamne

Marius ANGHEL 05 Nov. 2015, 15:36 Seria 2
FC Bihor țintește cel puțin un egal cu Gaz Metan.** Tinerii jucători ai echipei orădene sunt hrăniți zilnic de două doamne

Victoria de la Tărlungeni obținută etapa trecută de FC Bihor a ridicat trupa orădeană în clasament, astfel că, pe lângă problemele financiare de la club, jucătorii au scăpat pentru moment de presiunea antepenultimul loc din Seria a II-a. Cu Unirea, antrenorul Dan Mănăilă a debutat pe banca lui FC Bihor cu un succes, însă, acum, urmează un adevărat test pentru el și tinerii săi jucători. Gaz Metan Mediaș, una dintre favorite la promovare din această serie, vine duminică la Oradea.

Venită în această vară din prima ligă, Gaz Metan Mediaș a trecut peste perioada proastă pe care a avut-o în urmă cu câteva etape, are un nou antrenor, iar rezultatele au început să reapară. Trei puncte îi mai desparte acum de primul loc, astfel că meciul cu FC Bihor este tratat numai la victorie. În schimb, orădenii au șase puncte în minus față de adversarii din etapa a 12-a, însă tinerii pregătiți de Mănăilă vor să facă un nou joc bun pentru a atrage atenția altor cluburi, mai ales că partida de duminică, de la ora 11:30, este și televizată.

„Ne pregătim zi de zi în așa fel încât să uităm problemele care ne apasă, problemele curente, lipsa banilor, cele care țin de profesionalismul unei echipe de fotbal și care lipsesc, cum ar fi mesele, vitaminizările. Cu toate aceste greutăți, noi suntem ca o familie, băieții se pregătesc cu conștinciozitate, iar duminică vom încerca să facem un meci bun în compania uneia dintre cele mai bune echipe ale seriei, astfel încât să cucerim punct sau puncte”, a declarat antrenorul formației orădene, Dan Mănăilă. Pentru meciul cu Gaz Metan, Mănăilă are aproape tot lotul valid, cu excepția portarului Nagy Sandor, care are probleme medicale și care nu s-a prezentat de ceva timp la echipă.

Altfel, conducătorii clubului FC Bihor anunță că, după victoria de la Tărlungeni, în această săptămână, două doamne, agenți economici, au ținut să ajute echipa prin a oferi câte o masă pe zi jucătorilor care nu sunt din localitate. Tot aceștia speră ca la meciul de duminică, de pe stadionul „Iuliu Bodola”, numărul suporterilor prezenți în tribune să fie cât mai mare pentru a-i încuraja pe tinerii jucători, însă și pentru a ajuta financiar clubul prin achitarea biletului de intrare în valoare de 10 lei. Copii sub 14 ani au accesul gratuit la meci.

 

Marius ANGHEL 05 Nov. 2015, 15:36 Seria 2
Pe aceeași temă