FC Bihor și-a achitat datoriile către arbitri și continuă agonia în Liga 2. „Mai departe, nu se știe ce se va întâmpla cu noi”

Marius ANGHEL 22 Oct. 2015, 00:02 Seria 2
FC Bihor și-a achitat datoriile către arbitri și continuă agonia în Liga 2.**

După ce etapa trecută pierdea la „masa verde” meciul din deplasare cu Chindia Târgoviște pentru că nu a fost programată în campionat din cauza datoriilor înregistrate către arbitri, echipa FC Bihor risca să fie exclusă din campionat la finalul acestei săptămâni și cel mai probabil să pună punct activității. Totuși, acest lucru nu se va întâmpla curând, deoarece președintele Mircea Fodor a reușit să stingă aceste litigii, astfel că gruparea orădeană va putea juca duminică, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu UTA Bătrâna Doamnă.

Președintele lui FC Bihor a confirmat efectuarea plății la Federația Română de Fotbal a baremurilor de arbitraj aferente meciurilor de pe teren propriu cu Metalul Reșița și Șoimii Pâncota. S-au virat 14.500 de lei, bani de care conducerea orădenilor a făcut rost cu greu. „Am depus toate eforturile pentru a putea juca meciul cu UTA, mai ales că el este televizat și urmează să încasăm și noi acea sumă ce se împarte cluburilor de Liga a 2-a. Mai departe, nu se știe ce se va întâmpla cu noi, cert este că duminică vom intra pe teren contra arădenilor”, a confirmat Mircea Fodor pentru Sport Arad.

Stingerea datoriilor a fost confirmată și pe pagina oficială de Facebook a clubului orădean: „Președintele Mircea Fodor a plătit miercuri restanța pentru baremurile de arbitraj, astfel încât jocul de duminică cu UTA Bătrâna Doamnă să se poată disputa și să poată fi televizat!”.

Marți, FC Bihor a rămas fără antrenor principal după ce Gheorghe Silaghi și-a prezentat demisia. De pregătirea meciului din această etapă se vor ocupa Alin Pintea, preparatorul fizic, și Claudiu Mutu, antrenorul secund.

Partida de duminică, de la ora 11:00, de pe arena „Iuliu Bodola” din Oradea dintre FC Bihor și UTA Bătrâna Doamnă va fi transmisă în direct de Digi Sport și Dolce Sport.

Marius ANGHEL 22 Oct. 2015, 00:02 Seria 2
Pe aceeași temă