FC Bihor își pune toate speranțele de supraviețuire în răspunsul unui investitor: „Dacă nu ne dă unul pozitiv, viitorul este sumbru”

Marius ANGHEL 07 Jun. 2015, 13:10 Seria 2
FC Bihor își pune toate speranțele de supraviețuire în răspunsul unui investitor:**

Clubul FC Bihor trece în aceste momente prin cea mai grea situație a existenței sale. Gruparea orădeană a încheiat cu chiu cu vai sezonul de Liga 2, însă nu știe dacă îl apucă și pe următorul. A rămas în eșalonul secund chiar dacă a terminat ultimul loc, însă e în pericol de faliment. Președintele Mircea Fodor își pune ultimele speranțele în salvare în negocierile cu un grup de investitori. Un răspuns pozitiv poate schimba soarta clubului, altfel acesta va fi pecetluit.

„Nu s-a întâmplat nimic spectaculos în ultima vreme. Aștept răspunsul din partea investitorilor care s-au arătat interesați. Săptămâna viitoare ne vor da răspunsul. În rest nimic, nimeni nu ne mai bagă în seamă”, a spus Fodor într-o intervenție la radio Sport Total FM. Acesta a vorbit și despre situația jucătorilor după terminarea sezonului. „14 jucători își termină contractele la finalul lunii. În iarnă au refuzat să semneze prelungirile. Au mai rămas 10 jucători în lot. Dacă va veni acest investitor voi avea o discuție și cu ceilalți 14 să vedem cine vrea să continue. Dar numai dacă sunt bani. Nu văd că s-ar mișca nimic. Se stă într-o letargie de ani de zile”, a mai spus președintele.

„Sânmartinul se pare că nu va mai exista nici ea. Și strângerea asta în jurul nostru, dacă nu ai sprijinul autorităților, nu ai șanse. Dacă investitorul nu va da un răspuns pozitiv, viitorul este sumbru. Eu nu cedez, sunt optimist și încerc să scap echipa de faliment”, a mai declarat oficialul bihorean.

Potrivit lui Mircea Fodor, CSC Sânmartin, echipa ce a încheiat sezonul din Liga 3 pe locul 7 în Seria a V-a, și care e din comuna din sudul orașului Oradea e pe punctul de a nu-și continua activitatea.

Marius ANGHEL 07 Jun. 2015, 13:10 Seria 2
Pe aceeași temă