FC Bihor își pune tabelă electronică! Va fi gata pentru meciul cu Mureșul Deva

Marius ANGHEL 11 Oct. 2011, 18:32 Seria 2
FC Bihor își pune tabelă electronică!** Va fi gata pentru meciul cu Mureșul Deva

Veste bună pentru iubitorii fotbalului din Oradea. Săptămâna aceasta pe stadionul Iuliu Bodola va începe montarea noii tabele electronice, astfel încât ea să fie funcțională la partida cu Mureșul Deva pe care FC Bihor o va disputa pe 19 octombrie. Prețul ei de achiziție a fost de 140.098 lei, fără TVA și va fi amplasată la peluza din partea dreaptă, paralel cu cea existentă.

„Tabela a sosit azi noapte. Va fi amplasată în partea dreaptă a stadionului, pentru că acolo nu bate la fel de puternic vântul. Este o tabelă modernă, la standarde FIFA, pe care merg și clipuri video. Vom încerca să urgentăm toate procedurile, astfel încât să reușim să o montăm în următoarele șase zile”, a declarat luni pentru Bihoreanul, Cristian Beltechi, directorul Administrației Imobiliare Oradea (AIO).

Conform reprezentanților municipalității, în prezent se află în procedura de licitație și sistemele de supraveghere și de acces pe bază de cartelă care ar putea fi montate la începutul anului viitor.

Pe 28 iunie, Consiliul Local al municipiului Oradea a aprobat o suplimentare cu 400 de mii de lei a bugetului AIO pentru finanțarea lucrărilor de reparații la stadionul echipei FC Bihor. Banii au fost alocați pentru lucrări la vestiare, montarea unei noi tabele electronice, amenajarea unei alei asfaltate, achiziționarea unei mașini speciale pentru trasarea cu vopsea a terenului și a unui sistem de supraveghere și de acces pe bază de cartelă.

Toate aceste modificări au loc în contextul în care FC Bihor se pregătește de revenirea în primă ligă, iar stadionul municipal trebuie să primească și el licența de funcționare pentru primul eșalon.

Sursa: ebihoreanul.ro

Marius ANGHEL 11 Oct. 2011, 18:32 Seria 2
Pe aceeași temă