„FC Bihor are jucători cu experiență, dar noi sperăm să nu le dăm nicio șansă”

Marius ANGHEL 27 Mar. 2013, 09:32 Seria 2

 Jucătorii grupării FC Olt Slatina speră să debuteze cu dreptul în primul meci susținut în fața propriilor suporteri. Fundașul stânga al divizionarei secunde, Nicușor Bancu, se așteaptă la un joc dificil cu FC Bihor, însă este optimist în privința șanselor obținerii unei victorii.

Gruparea slătineană speră să bifeze un rezultat bun la prima prezență din acest an pe teren propriu. Jucătorul de bandă stânga al celor de la FC Olt Slatina, Nicușor Bancu, se așteaptă la un meci greu cu FC Bihor, însă consideră că misiunea obținerii celor trei puncte nu este imposibilă.

„Va fi un meci foarte dificil, FC Bihor are jucători cu experiență, ce au evoluat în Liga I, au un moral bun după victoria cu prima clasată, dar noi sperăm să nu le dăm nicio șansă. Suntem puțin supărați că nu am reușit să revenim cu cele trei puncte din meciul cu FC Maramureș, dar vom face tot posibilul să le luăm pe toate cu FC Bihor”, a declarat jucătorul de bandă al grupării slătinene.

„Sperăm ca lumea din tribună să ne susțină”

Jucătorii divizionarei secunde speră să se bucure de susținerea suporterilor la meciul cu FC Bihor. Fundașul stânga Nicușor Bancu spune că aportul publicului este important pentru moral.

„Sperăm ca lumea din tribună să ne susțină, contează foarte mult să simțim că suporterii sunt lângă noi. Este primul joc, ne-am dori să fie cât mai mulți prezenți pe stadion, iar noi să reușim să-i mulțumim prin joc și printr-o victorie”, a mai spus fotbalistul celor de la FC Olt Slatina, Nicușor Bancu.

Jucător de bază în angrenajul echipei FC Olt Slatina, Nicușor Bancu poate evolua, în flancul stâng, atât la mijloc, cât și pe postul de fundaș.
În tur, tânărul fotbalist al echipei slătinene a bifat aproape toate minutele, fiind la un pas de statutul de integralist.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 27 Mar. 2013, 09:32 Seria 2
Pe aceeași temă