FC Bihor a scăpat pentru moment de faliment. Clubul orădean a fost păsuit cu trei luni de plata datoriilor

Marius ANGHEL 10 Feb. 2015, 17:15 Seria 2
FC Bihor a scăpat pentru moment de faliment.** Clubul orădean a fost păsuit cu trei luni de plata datoriilor

Clubul orădean de fotbal FC Bihor a scăpat, deocamdată, de faliment după ce, marți, Tribunalul Bihor a decis să amâne soluționarea cererilor depuse de mai mulți creditori în urma depășirii planului de insolvență.

Întrucât la proces, conducerea clubului orădean a venit cu un nou plan de a achita datoriile restante, judecătorul a decis amânarea cu trei luni a pronunțării unei hotărâri în privința falimentului. Astfel, se poate spune că FC Bihor a fost păsuit cu trei luni, timp în care va trebui să-și achite datoriile restante.

„Vreau să le mulțumesc celor care în această perioadă au fost alături de noi, în aceste momente critice pentru club, în special presei sportive, care a tras un semnal serios de alarmă în ce privește situația clubului. Nu ne rămâne acum decât ca, începând cu sfârșitul acestei luni, după aprobarea bugetului de la Consiliul Județean și cu fondurile atrase din diferite alte surse, cum ar fi vânzarea de jucători, bilete, sponsorizări, donații, să începem să plătim sume importante din datoriile clubului, inclusiv ratele din insolvență, datoriile acumulate la finanțe, cât și o parte din datoriile către furnizori și, nu în ultimul rând, o parte din salariile restante către jucători și staff-ul tehnic”, a declarat, pentru fcbihor.ro, imediat după aflarea vești, președintele clubului FC Bihor, Viorel Nemeș.

Vestea vine după ce săptămâna trecută suporterii au ieșit în stradă, exprimându-și susținerea față de club și protestul față de decizia Primăriei Oradea de a renunța la susținerea clubului.

În plan sportiv, FC Bihor va susține miercuri două jocuri amicale. La Stadionul Motorul, formația orădeană va întâlni mai întâi echipa CS Ișalnița, din județul Dolj, cu începere de la ora 11:00, iar, mai apoi, Progresul Pecica, din județul Arad, în cel de-al doilea, cu începere de la ora 15:00.

Marius ANGHEL 10 Feb. 2015, 17:15 Seria 2
Pe aceeași temă