FC Argeș vrea să-și ia la revedere de la suporteri cu o victorie cu ALRO: „Nu ne interesează situația lor”

Marius ANGHEL 30 May. 2013, 14:07 Seria 2
FC Argeș vrea să-și ia la revedere de la suporteri cu o victorie cu ALRO:**

Astăzi, de la 18:00, stadionul „Nicolae Dobrin” va fi gazda ultimului joc pe care FC Argeș îl va disputa pe teren propriu în acest sezon. Astfel, în cadrul etapei cu numărul 29, alb-violeții o vor înfrunta pe Alro Slatina, ocupanta locului 19.

Piteștenii au un final bun de sezon după ce au învins pe Timișoara, Mioveni și au scos un egal pe terenul celor de la Corona Brașov. „Din punctul meu de vedere va fi un meci normal, pe noi nu ne interesează situația lor, chiar dacă se fac multe speculații. Este clar că pentru noi va fi un joc pentru a urca în clasament, pentru că ne dorim să terminăm cât mai sus acest sezon. Alro va veni să atace la Pitești, ei speră la salvarea de la retrogradare și cu atât este mai periculos. Este clar că jucătorii au un moral bun după ce au făcut meciuri bune cu echipe din partea de sus a clasamentului și pot să spun că suntem mai încrezători ca niciodată”, a declarat Iulian Crivac, antrenorul echipei FC Argeș.

Manole incert, Doman sancționat de conducere

Pentru meciul cu Alro Slatina, situația lui Leonard Manole este incertă. Mijlocașul argeșenilor s-a accidentat în partida din etapa trecută de la Brașov, iar după spusele antrenorului Iulian Crivac sunt șanse mici să înceapă partida ca titular. În ceea ce îl privește pe Cătălin Doman, managerul Cătălin Barbu a declarat că a fost amendat cu 20% din salariu. „Cătălin Doman a fost sancționat de consiliul director al FC Argeș, s-a înaintat un memoriu către Federația Română de Fotbal și va fi sancționat 20% din salariul anual pentru comportamentul care l-a arătat față de conducere, antrenor și colegi”.

Sursa: Sport Argeș

Marius ANGHEL 30 May. 2013, 14:07 Seria 2
Pe aceeași temă