FC Argeș se scuză pentru neprimirea licenței: „Nu mai avea rost da­că noi nu eram în stare să promovăm pe cri­teriul sportiv”

Marius ANGHEL 07 Jun. 2013, 13:36 Seria 2
FC Argeș se scuză pentru neprimirea licenței:**

Federația Română de Fotbal a anun­țat ieri echipele de liga a doua care au primit sau nu licența de a evolua în primul e­șa­lon în sezonul 2013 – 2014, în even­tu­alitatea în care ar fi pro­mo­vat. Dintre cele 11 echipe care au solicitat licența, doar șase au îndeplinit condițiile ce­ru­te.

 Iată echipele cărora le-a fost a­cor­da­tă licența pentru participarea la cam­pi­o­na­tul național Liga I, în sezonul 2013 – 2014: FC Botoșani, Săgeata Năvodari, CF Brăila, Corona Brașov, ACS Poli Ti­mi­șoara și FC Bihor Oradea. Li s-a re­fu­zat acordarea licenței următoarelor clu­buri: Fotbal Club Delta Tulcea, UTA Arad, Damila Măciuca, FC Argeș și FCM Târgu Mureș.

Administratorul clubului FC Argeș a explicat de ce formația pe care o con­du­ce nu se regăsește pe lista celor care au tre­cut procesul de licențiere: „Noi de­pu­se­sem în iarnă toate actele, iar în retur, când am văzut că pierdem multe me­ci­uri, nu m-am mai dus să susțin dosarul. Nu mai avea rost să plătim niște taxe, da­că noi nu eram în stare să promovăm pe cri­teriul sportiv. Probleme financiare nu a­veam, ca să ne împiedice să luăm li­­cen­ța, dar dacă noi nu am fost aproape de primele două locuri promovabile, nu a­vea niciun rost să mai facem pașii ur­mă­tori”, a declarat Cătălin Barbu pentru Curierul Zilei.

Marius ANGHEL 07 Jun. 2013, 13:36 Seria 2
Pe aceeași temă