FC Argeș nu va evolua cu CSM Râmnicu Vâlcea pe stadionul „Nicolae Dobrin”! Ce variante au piteștenii

04 Sep. 2012, 14:18 Seria 2
FC Argeș nu va evolua cu CSM Râmnicu Vâlcea pe stadionul „Nicolae Dobrin

FC Argeș va întâlni, sâmbătă, în etapa a doua din Liga a II-a la fotbal, formația CSM Râmnicu Vâlcea, într-o confruntare ce în mod normal ar fi trebuit să se desfășoare pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Numai că planurile piteștenilor au fost date peste cap din cauza faptului că la stadionul din Trivale au început lucrările de montare a instalației de încălzire a gazonului, o lucrare esențială pentru ca o echipă să primească acordul de a juca în prima divizie la fotbal. Aceste lucrări au debutat deja și este clar că piteștenii nu pot juca meciul din runda viitoare pe terenul obișnuit, tocmai de aceea managerul argeșenilor, Cătălin Barbu, a început să caute deja variante pentru a putea rezolva această problemă.

Două variante la dispoziție

Managerul general al piteștenilor a precizat că în momentul de față există două variante ca și locație pentru ca argeșenii să joace meciul lor din a doua etapă a campionatului. „În momentul de față avem două variante pentru a juca meciul, dar noi avem una pe care o preferăm în mod deosebit. O să vină astăzi o comisie de la Federație pentru a licenția terenul 2 din complexul din Trivale. Noi vrem să jucăm acel meci pe terenul doi și să vedem dacă o să primim acordul din partea oficialului de la Federație care va inspecta gazonul și terenul, iar eu sunt destul de încrezător că vom primi undă verde și că vom putea juca acest meci lângă terenul nostru central. În cazul în care nu vom rezolva această problemă, o să jucăm pe terenul din Ștrand. Oricum, stadionul din Mioveni nu a fost pe lista noastră și nu am luat în calcul disputarea jocurilor de acasă pe terenul echipei din Mioveni.”, a declarat Cătălin Barbu.

Viorel Dumitrescu trage un semnal de alarmă: „Meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea este unul vital!”

FC Argeș va juca la finalul acestei săptămâni pe teren propriu în compania celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, într-o partidă contând pentru etapa a doua din Liga a II-a. Imediat după înfrângerea de pe terenul echipei din Oradea, gândurile antrenorului piteștean, Viorel Dumitrescu, au zburat către meciul cu echipa din Zăvoi. Acesta a atras atenția că echipa este obligată să obțină toate cele trei puncte în jocul cu cei de la Râmnicu Vâlcea.

„Pentru noi acela este un meci vital. Suntem într-o situație complicată și avem mare nevoie de victorie. Dacă nu reușim să obținem toate cele trei puncte cu echipa din Râmnicu Vâlcea atunci vom intra într-o situație dificilă și vom avea multe de pus la punct. Dacă nu învingem în acel meci vom avea mari probleme și cu moralul jucătorilor, fiindcă este dificil oricărui jucător să se gândească că au pierdut primele două meciuri sau că au strâns un singur punct. Trebuie să punem toate lucrurile la punct pentru că avem mult de tras în aceste meciuri.”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Argeș.

Sursa: FC Argeș

04 Sep. 2012, 14:18 Seria 2
Pe aceeași temă