FC Argeș – FC Maramureș nu se va amâna!

08 Mar. 2012, 01:12 Seria 2
FC Argeș - FC Maramureș ** nu se va amâna!

Din cauza problemelor medicale pe care le au în lot, dar și a faptului că au un jucător la lotul național, oficialii lui FC Argeș și-au pus problema de a amâna primul meci al returului, cel cu FC Maramureș. Piteștenii vroiau să aștepte până vineri răspunsul antrenorului principal al echipei pentru a vedea dacă fac cerere către FRF, însă, se pare, că, în urma discuțiilor cu oficialii echipei băimărene, meciul se va disput la data programării inițiale.

„Noi ne doream doar să jucăm în 18 martie meciul din prima etapă, cu FC Argeș, astfel încât să putem miza pe serviciile celor doi jucători care sunt cu naționala Under 19 la un turneu în Italia. Am vorbit, însă, cu cei din Pitești și aceștia nu mai doresc să amâne partida”, a spus, pentru eMaramureș, președintele băimărenilor, Dan Hotico.

Steliano Filip și Alin Roman revin acasă abia în 17 martie, dată la care este programată prima etapă din retur. Pe lângp cei doi internașionali, băimărenilor le vor lipsi din lot și alți trei jucători, aceștia urmând a fi indisponibili din motive de sănătate: Deac, Toma și Negrea.

De partea cealaltă, FC Argeș îi are accidentați pe Dănuț Ivănică și Marius Ion, respectiv de portarul Flavius Croi­toru. Piteștenii nu pot con­ta nici pe mijlocașul Leo­nard Ma­no­le, convocat la lotul național Under 19 de antrenorul Ovidiu Stân­ga pentru o acțiune în Italia.

08 Mar. 2012, 01:12 Seria 2
Pe aceeași temă