Fază penibilă la UTA – „U” Cluj. Jovanevici a fost schimbat pentru ca i s-a rupt tricoul

Sebastian Siclovan 25 Aug. 2008, 21:37 Seria 2
Fază penibilă la UTA -

În derby-ului etapei a doua a Ligii II, UTA a trecut de "U" Cluj cu scorul de 2 – 1. Golurile au fost marcate de M. Gheorghe (‘8) și Ibeh (’51), respectiv Țene 2-1(’78)

UTA a început partida în formula:

Huțan – Melinte, Toc, Buican, Văsâie – Ilin, I. Bălan, Cr. Todea (cpt.), M. Gheorghe (Puie ’88) – Ibeh, Roszel (I. Dumitru ’65)
Antrenor: Ionuț Chirilă

În timp ce "U" Cluj a început partida cu următorul "11":

Merlier – Suller, Cordoș, Marincău, M. Jovanovic (Borza ’58) – Matiș (Țene ’53), Soporan, Vâscan, Buș (cpt.) – Băd, Robson (C. Suciu ’73)
Antrenor: Marius Popescu

În minutul 56 a avut loc o fază penibilă la "U" Cluj, echipă care și-l dorește antrenor pe Dorninel Munteanu. Sârbul Milan Jovanovic a părăsit de unul singur terenul sub privirea șocată a antrenorului Marius Popescu și a colegilor săi. Fundașul stânga și-a rupt tricoul pe teren și, cum nu avea un rând de echipament de schimb, nu a mai putut continua, fiind schimbat cu Borza.

După acest rezultat UTA urcă de pe locul 12 până pe 8, în timp ce "șepcile roșii" rămân pe ultima poziție, cu -2 puncte, după ce au fost penalizați pentru neîndeplinirea baremului în Liga I, sezonul trecut.

 

 

 

Sebastian Siclovan 25 Aug. 2008, 21:37 Seria 2
Pe aceeași temă