Fără Geamăn și Szekely la Arad

21 May. 2009, 17:29 Seria 2
Fără Geamăn și Szekely la Arad

Timișorenii merg la Arad fără două piese importante. Fundașul central Vali Geamăn și atacantul Szabolcs Szekely, golgheterul echipei, sunt suspendați pentru meciul cu UTA. Obiectivul feroviarilor, salvarea de la retrogradare, pare astfel și mai greu de atins.

 

Bănățenii s-au confruntat și cu alte probleme, astfel în timpul săptămânii lui Ryo Yamamoto i-a fost rezolvată prelungirea vizei de ședere. Fundașul japonez riscă să nu joace la Arad din cauza expirării acesteia, oricum acesta acuză o ușoară accidentare și nu este recuperat complet. În cel mai rău caz, CFR-ul nu va miza nici pe el, urmând ca centrul defensivei să fie format din veteranul Goșa și juniorul Boabeș ori Neagoie, mijlocaș de meserie.

 

Soluțiile de avarie însă nu s-au dovedit cele mai inspirate mutări în acest retur pentru alb-vișinii. Formația antrenată de Florin Bugar nu a reușit să obțină decât un egal la Târgoviște toată primăvara, iar deplasarea în nocturna lui UTA e poate ultima șansă de a aduna puncte afară.

 

„Ne jucăm șansa până la capăt, UTA și-a revenit din problemele avute, noi nu. Avem o cădere la primul gol încasat, de exemplu la ACU, unde am condus. La o echipă cu situația noastră, apar foarte des problemele acestea de psihic”, a declarat pentru www.liga2.ro Florin Bugar, antrenor CFR Timișoara.

 

Antrenorul feroviarilor nu a dorit să răspundă la atacurile lansate de către Miroslav Giuchici jr.. Jucătorul dat afară de la CFR, îl acuza pe antrenor pentru situația de la echipă. „El nu s-a adaptat, mi-e silă de astfel de atacuri, nu vreau să intru în polemică”, s-a rezumat să declare Florin Bugar.

 

Articol scris de Cornel Biholari.

21 May. 2009, 17:29 Seria 2
Pe aceeași temă