Fapte, nu vorbe: Marțian are de rezolvat o serie de probleme până la finalul săptămânii

Marius ANGHEL 18 Jun. 2013, 11:38 Seria 2
Fapte, nu vorbe:** Marțian are de rezolvat o serie de probleme până la finalul săptămânii

Au trecut două săptămâni de la finalul ediției de campionat 2012 – 2013 și echipa fanion a Aradului este – oarecum – în „aer”. Cei doi acționari au avut o întrevedere, au vorbit și stabilit multe privind viitorul formației „textiliste”, însă nimic s-a concretizat până în momentul de față. Practic, Giovanni Catanzariti l-a asigurat pe Adrian Marțian că-i va ceda fără pretenții clubul, doar că acesta are datoria să încheie și financiar stagiunea, dar și să obțină certificatul de eșalonare a datoriilor la Stat.

În primul rând, omul de afaceri clujean are de achitat trei salarii restante către angajații clubului, fie ele și reduse cu 25% – așa cum a decis chiar Marțian ca pedeapsă a ratării obiectivului. Nici măcar puținii fotbaliști doriți și pe mai departe la echipă nu și-au primit banii (sau măcar o parte a lor), cum nici foștii componenți ai UTA-ei care și-au depus memorii nu și-au primit banii. De fapt, Comisia de Disciplină a FRF a și penalizat-o pe „Bătrâna Doamnă” cu două puncte și a amendat-o, însă în această săptămână mai trebuie achitați 6000 de euro lui Calvin Ali Tolmbaye și Cătălin Bucur pentru a nu urma și alte sancțiuni de acest fel.

În fine, în acte, UTA nu are încă niciun fotbalist nou. La un moment dat, Adrian Marțian promitea în jur de 20 de transferuri, dar până la această oră nu a oficializat niciunul. Degeaba a declarat că ar fi bătut palma cu patru fotbaliști de la FC Argeș (ar fi vorba despre Briceag, Cârstoiu, Dulcea și Marius Ion) și tot atâția de la FC Bihor (cel mai probabil Zanardini, Selagea, Markuș și Florean), căci nu s-a concretizat nimic. Același lucru e valabil și pentru portarul de la FC Marcel Băban Jimbolia, Eduard Pap, dorit și el în Calea Aurel Vlaicu.

Deși Adrian Falub nu s-a mai întâlnit față în față cu Adrian Marțian, acesta din urmă i-a promis antrenorului Campioanei Provinciei că toate problemele vor fi rezolvate în această săptămână. „Din vorbe s-au făcut multe, faptic aproape nimic. A sosit vremea faptelor, căci riscăm să intrăm în criză de timp. Noi astăzi mai avem trei fotbaliști sub contract, nu avem bătute în cuie un cantonament și meciuri de verficare, orice zi care trece fără a se întâmpla nimic concret e în defavoarea noastră. Ar fi păcat să compromitem și sezonul următor”, ne-a mărturisit tehnicianul UTA-ei.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 18 Jun. 2013, 11:38 Seria 2
Pe aceeași temă