Fanii s-au săturat de Iancu!

10 Oct. 2011, 12:16 Seria 2
Fanii s-au săturat** de Iancu!

Iancu se simte tot mai singur la Timișoara. După ce a pierdut sprijinul autorităților, nici fanii lui Poli nu-i mai sunt alături. Sâmbătă seara, la partida cu FC Maramureș (3-2), Peluza Sud a afișat un mesaj surprinzător: „Ai pretins ani la rând că ești un mare investitor / Ne-am săturat de tine, țigan cerșetor”.

Suporterii și-au pierdut răbdarea cu Iancu. Dacă până acum l-au susținut, înjurând doar FRF pentru că Poli a fost retrogradată, mai nou situația s-a schimbat. Prima dată, Iancu a fost contestat la meciul de Cupă de la Reșița, când fanii i-au cerut patronului să nu-l mai critice în public pe Goga. Sâmbătă, mesajul a fost unul dur. „Mesaje și semnale diplomatice s-au mai transmis, noi în repetate rânduri am spus ce nu ne convine. De data aceasta, o parte din peluză a avut o reacție agresivă, pe care nimeni nu are dreptul să o cenzureze. Într-adevăr, ultima scânteie a fost acel comunicat în care Iancu a cerut bani autorităților, dar sunt multe lucruri care ne deranjează, cum ar fi faptul că patronul i-a jignit pe jucători prin declarațiile sale sau prin faptul că nici acum clubul nu a explicat lumii ce s-a întâmplat cu licența”, a detaliat unul dintre liderii galeriei, Emanuel Cernescu.

„Nu sunt țigan!”

Marian Iancu a refuzat să comenteze pe larg mesajul celor de la Peluza Sud. „Nu câștig nimic dacă vorbesc despre acel mesaj. Oricum, e un mesaj adresat unui țigan, iar eu nu sunt și nimeni din familia mea nu e țigan”, a spus președintele lui Poli Timișoara pentru ProSport.

Ultimatum pentru Consiliul Județean: ziua de joi

Situația clubului timișorean e din ce în ce mai gravă, conform declarațiilor conducătorilor. Marian Iancu a afirmat săptămâna trecută că e posibil ca echipa să se desființeze peste două-trei etape, iar Gheorghe Chivorchian a dat sâmbătă un ultimatum consilierilor județeni. „Dacă joi, cei de la Consiliul Județean Timiș nu vor decide să ne finanțeze, vom continua până când nu vom mai avea bani, apoi vom spune stop!”, a spus Chivorchian.

Articol scris de Radu FAUR

10 Oct. 2011, 12:16 Seria 2
Pe aceeași temă