Fanii FC Brașov pot contribui și ei la salvarea echipei. Sponsorul tehnic al „stegarilor” au scos tricouri speciale la vânzare

Marius ANGHEL 25 Feb. 2016, 18:37 Seria 2

Fanii FC Brașov au ocazia de a pune umărul la salvarea echipei, care se află într-o situație disperată. Aceștia pot participa la o acțiune a firmei de echipament sportiv D-Play – Acerbis Fotbal, care este sponsorul tehnic al formației.

După ce în 2015 firma de echipament sportiv a încheiat un contract de sponsorizare pe doi ani în condiții extrem de avantajoase cu FC Brașov, de data aceasta, sponsorul tehnic vine în ajutorul echipei cu donații din vânzări de tricouri personalizate cu sloganul „Steagu’ nu moare!” Pentru fiecare tricou oficial Acerbis – FC Brașov vândut la prețul de 99 lei, firma va dona în contul echipei suma de 30 de lei.

Pentru suporterii cu buget mai redus, dar care vor totuși să susțină echipa, se pot achiziționa tricouri simple de bumbac la prețul de 39 lei, din care se vor dona 15 lei echipei FC Brașov.

Comenzile se pot face la adresa de email [email protected] sau telefonic la 0743.943.771.

„Sunt foarte mândru să fiu sponsor al echipei FC Brașov și doresc să mergem împreună în Liga 1. Brașovenii merită lucrul acesta și sper ca echipa să fie preluată de investitorii potriviți în cel mai scurt timp”, a declarat Davide Zappavigna, reprezentantul sponsorului tehnic al FC Brașov.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 25 Feb. 2016, 18:37 Seria 2
Pe aceeași temă