„Există compromisuri care nu se fac!”

28 Jul. 2009, 14:40 Seria 2

 

Suporterii clubului UTA lansează un apel către toți fanii echipei din Arad de a fi prezenți joi seara, la partida amicală dintre UTA și FC Ineu, care începe la ora 20:00, pentru a protesta față de negocierile dintre clubul UTA și FC Timișoara în vederea împrumutului unor jucători ai echipei de pe Bega către Arad.

"Nu am uitat ambițiile, declarate public de către domnul Marian Iancu, de a transforma cluburile din zona de vest a țării în sateliți neoficiali orbitând în jurul echipei pe care domnia sa o finanțează. Considerăm că aceste împrumuturi de jucători urmăresc tocmai îndeplinirea acestui scop al conducerii clubului timșorean.


Suntem conștienți de situația grea în care se află clubul nostru, apreciem eforturile depuse până acum de către cei implicați în conducerea clubului UTA, dar trebuie sa le reamintim acestora că există compromisuri care nu se fac, pe care noi suporterii nu le vom accepta niciodată, oricât de neplăcute ar fi consecințele. Bătrâna Doamnă a îndurat o umilință atunci când a „promovat” necinstit în prima ligă în anul 2006, nu vom accepta ca memoria Baronului Neumann și a lui Iosif Petschovschi să fie pătată încă odată.


Cei care doresc să se alăture protestului nostru sunt așteptați joi seara, în fața stadionului, cu un sfert de oră înainte de debutul partidei."

 

Articol scris de: Sebastian Șiclovan

28 Jul. 2009, 14:40 Seria 2
Pe aceeași temă