„Vrem autostradă în Moldova!” | Dorin Goian, antrenorul Rădăuțiului, întrerupe activitatea timp de 15 minute, pe 15 martie, la ora 15:00. „Vom fi în drum spre Buzău și ne vom opri”

Marius ANGHEL 06 Mar. 2019, 14:49 Special

Gestul omului de afaceri sucevean Ștefan Mandachi de a suspenda activitatea firmelor sale timp de 15 minute, pe data de 15 martie, la ora 15.00, în tentativa de a sensibiliza Guvernul să construiască autostrăzi, a avut impact și în lumea fotbalului.

Provocat să facă acest, fostul internațional Dorin Goian, în prezent antrenor la echipa din Liga 3 Bucovina Rădăuți, a răspuns pozitiv și i-a provocat la rândul său pe foștii colegi de la Steaua, George Ogăraru, Florin Lovin și Andrei Cristea.

„Am răspuns pozitiv provocării primite de la Andrei Mandachi așa că pe 15 martie, ora 15 (vom fi în drum spre Buzău pentru jocul din deplasare contra Metalului), atât eu, cât și întreg colectivul CSM Bucovina Rădăuți, ne vom opri din drum și pentru 15 minute autocarul echipei va staționa cu avariile în funcțiune. Lansez mai departe această provocare către 3 foști coechipieri ai echipei Steaua București și actuali prieteni: George Ogăraru, Andrei Cristea și Florin Lovin”, a scris Dorin Goian pe contul său de Facebook.

Andrei Cristea: „Accept și eu provocarea. Dacă voi fi în antrenament, voi sta 15 minute în vestiar. Îi provoc pe Mateiu, Kelic și Dimitrov să facă același lucru”

Contactat de ProSport, atacantul echipei U Craiova, Andrei Cristea, a declarat că acceptă provocarea primită din partea prietenului său Dorin Goian.

„Sunt băcăuan, sunt moldovean și îmi doresc și eu o autostradă care să lege Moldova de Tg. Mureș. Accept și eu această provocare din partea lui Dorin Goian. Acum să vedem ce vom face atunci, pe 15 martie. Dacă vom fi la antrenament, voi sta 15 minute în vestiar, în semn de protest. La rândul meu, îi provoc pe colegii mei Mateiu, Kelic și Dimitrov să facă același lucru. Să stea și ei în vestiar, pentru a trage un semnal de alarmă”, a declarat Andrei Cristea.

Flavius Stoican: „Pentru autostradă, întrerupem și noi antrenamentul”

Antrenorul Politehnicii Iași, Flavius Stoican, a acceptat să se alăture acestui protest și a declarat că va întrerupe antrenamentul timp de 15 minute.

„Dacă e pentru autostradă, o facem și noi. Și eu, și clubul Poli Iași. Întrerupem antrenamentul pentru 15 minute. Numai să nu avem meci. Dacă vom avea antrenament, ne oprim 15 minute și nu facem nimic. Avem nevoie de autostradă. Cred că este o metodă bună prin care se atrage atenția autorităților că este nevoie de mai multă implicare în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii, mai ales în zona de nord a țării”, a declarat Stoican, care a lansat la rândul său provocarea pentru alți trei foști fotbaliști: „Lansez și eu provocarea lui Eugen Trică, Cosmin Bărcăuan și Claudiu Niculescu. Să se alăture și ei acestei campanii”.

Provocarea lansată de afaceristul sucevean Ștefan Mandachi:

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 06 Mar. 2019, 14:49 Special
Pe aceeași temă