„România vrea autostrăzi!” | ACS Poli își oprește activitate pe 15 martie pentru a se alătura „acestui demers generos, pentru binele României”

Marius ANGHEL 12 Mar. 2019, 20:39 Special

ACS Poli Timișoara e prima echipă din Liga 2 care aderă la protestul „România vrea autostrăzi!”, unul care presupune o grevă simbolică de 15 minute, pe 15 martie, la ora 15:00, pentru a atrage atenția guvernanților că România are nevoie de mai multe drumuri moderne.

Echipa timișoreană joacă sâmbătă, de la ora 11:00, cu Academica Clinceni și antrenamentul de vineri nu va fi la ora respectivă. La ora 15:00 însă, cei de la birouri, respectiv conducerea și restul personalului, vor intra în grevă.

„#șîeu #șîPoliTimișoara. Vineri, 15 martie, de la ora 15, pentru 15 minute ne vom opri activitatea. Ne alăturăm acestui demers generos, pentru binele României, în speranța că doleanța românilor se va face, în sfârșit, auzită”, a precizat administratorul special al clubului, Radu Birlică.

Birlică a uitat însă să provoace alte trei persoane să se alăture acestui protest.

În fotbal, echipele Bucovina Rădăuți (Liga 3 ) și Poli Iași (Liga 1) au anunțat că își vor opri activitatea pentru un sfert de oră pe 15 martie, de la ora 15:00.

Protestul este inițiat de afaceristul sucevean Ștefan Mandachi, care deține un lanț de fast-food de succes în România. Marea lui „durere” e lipsa unui proiect concret pentru construirea unei autostrade în Moldova. Pe 15 martie, la ora 15:00, toți cei care sunt alături de el vor intra în grevă timp de 15 minute.

Provocarea lansată de afaceristul sucevean Ștefan Mandachi:

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 12 Mar. 2019, 20:39 Special
Pe aceeași temă