VIDEO | ACS Poli vrea autostrăzi! Clubul timișorean și-a oprit activitatea pentru a lua parte la protestul „#șîeu”. Mesajul transmis de Bădăuță

Marius ANGHEL 15 Mar. 2019, 16:45 Special

ACS Poli Timișoara a fost una dintre puținele echipe din fotbalul românesc care astăzi, 15 martie, la ora 15:00, pentru 15 minute, și-a întrerupt activitatea, în solidaritate cu toți români care au participat la protestul „#șîeu” – „România vrea autostrăzi!”, inițiat de un afacerist sucevean.

Fosta prim-divizionară aflată acum într-un moment greu, pe penultimul loc în Liga 2 după 24 de etape, nu a avut o activitate sportivă programată la ora protestului, însă a ținut să fie solidară cu toți românii care au dorit să atragă atenția guvernanților că țara are nevoie de mai multe drumuri moderne.

În intervalul orar în care s-a desfășurat protestul, jucătorii echipei timișorene se aflau pe drum, în oraș, astfel că s-au oprit din mers, activitatea pe care o aveau în acele momente, și au transmis un mesaj prin intermediul atacantului Cătălin Bădăuță. „Și noi ne-am oprit activitatea, și noi vrem autostrăzi, și eu, și Poli Timișoara”, a spus jucătorul ultima achiziție făcută în această iarnă de ACS Poli.

Echipa antrenată de Valeriu Răchită joacă sâmbătă, de la ora 11:00, cu Academica Clinceni.

În fotbal, echipele Bucovina Rădăuți (Liga 3 ) și Poli Iași (Liga 1) au anunțat și ele că își vor opri activitatea pentru un sfert de oră astăzi, 15 martie, de la ora 15:00.

Protestul este inițiat de afaceristul sucevean Ștefan Mandachi, care deține un lanț de fast-food de succes în România. Marea lui „durere” e lipsa unui proiect concret din partea autorităților române pentru construirea unei autostrăzi în Moldova.

Marius ANGHEL 15 Mar. 2019, 16:45 Special
Pe aceeași temă