Exclusiv! Gazul i-a reziliat contractul lui Bodea

01 Nov. 2011, 16:11 Seria 2
Exclusiv!** Gazul i-a reziliat contractul lui Bodea

Gaz Metan Severin s-a despărțit de antrenorul Cosmin Bodea, iar secunzii Florin Pârvu și Cornel Mihart vor asigura interimatul.

Nemulțumiți de rezultate, oficialii clubului severinean au decis astăzi să rezilieze contractul cu antrenorul Cosmin Bodea. Acesta mai fusese în pericol și înaintea meciului cu FC Maramureș, din etapa a X-a, însă echipa sa a câștigat cu 3-2, prin două goluri marcate în ultimele cinci minute. Chiar și după victorie, antrenorul a fost la un pas de demisie, deoarece conducerea administrativă n-a fost încântată de prestația echipei. Bodea a mai primit o șansă, dar Gaz Metan Severin a pierdut la scor miercuri, în optimile Cupei României, cu Dinamo București (0-5), iar sâmbătă a fost învinsă în campionat, tot fără să marcheze, de Luceafărul Oradea (0-2).

„Am avut o discuție cu conducerea clubului și am decis să reziliem contractul”, a spus Bodea.

Fără gol primit în primele etape, Gaz Metan a acumulat doar 4 puncte în ultimele șapte partide din campionat și a ajuns tocmai pe 10 în clasament!

Zvonurile conform cărora Sorin Cârțu sau Adrian Falub ar putea prelua banca tehnică au fost infirmate de oficialii severineni. Dacă nu vor mai fi modificări zilele acestea, echipa va fi condusă la meciul cu Chindia Târgoviște de Florin Pârvu și Cornel Mihart.

Tot astăzi a sosit la malul Dunării și Gheorghe Constantin, iar fostul președinte al CCA va prelua o funcție în cadrul clubului severinean. În anii 70, Constantin fusese portar la CSM Drobeta!

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

01 Nov. 2011, 16:11 Seria 2
Pe aceeași temă