EXCLUSIV | CS Metalul Reșița l-a transferat pe Georgian Păun. Fostul mijlocaș de la Dinamo și Astra a semnat până în iarnă cu echipa lui Marian Pană

Cristian Voicu, Marius ANGHEL 04 Sep. 2015, 14:37 Seria 2
EXCLUSIV | CS Metalul Reșița l-a transferat pe Georgian Păun.** Fostul mijlocaș de la Dinamo și Astra a semnat până în iarnă cu echipa lui Marian Pană

Georgian Păun (29 de ani) este noul fotbalist al Metalului Reșița. Ultima dată la FC Brașov, unde contractul i-a fost reziliat unilateral, Păun a semnat un contract până în iarnă și va încerca să pună umărul la redresarea echipei.

Cotată cu șanse bune la promovare la începutul sezonului, Metalul Reșița a început cu stângul noul sezon de Liga 2, pierzând clar pe propriul teren meciul din prima etapă cu Olimpia Satu Mare, scor 0-5. Astfel, pentru a rezolva problemele din ofensivă, conducătorii reșițenilor au obținut semnătura lui Georgian Păun, fotbalist experimentat, cu multe jocuri la activ în Liga 1, capabil să acopere mai multe posturi în atac.

Fost fotbalist la Dinamo și Astra, mijlocașul ofensiv a evoluat ultima oară pentru FC Brașov, de unde a plecat în această iarnă. Rămas liber de contract, Păun a participat alături de naționala jucătorilor fără contract la un turneu în Cehia, a purtat negocieri cu mai multe cluburi din străinătate, dar, până la urmă, s-a decis să ia drumul ligii secunde.

Cristian Voicu, Marius ANGHEL 04 Sep. 2015, 14:37 Seria 2
Pe aceeași temă