„Eu am inventat șmecheria, am 25 de ani de fotbal”

04 May. 2012, 14:41 Seria 2

Figură emblematică a Universității Craiova, Sorin Cârțu a venit la Slatina să împartă din experiența sa și să promoveze Alro. Cu o carte de vizită importantă, „Sorinaccio” este cunoscut și pentru temperamentul său coleric.

Când nu este analist sportiv, Cârțu conduce antrenamentele aluminiștilor de la baza sportivă „Metalurgistul” și, mai nou, a ținut o „prelegere” despre modul cum trebuie „organizată” relația cu presa. Limbajul a fost unul specific oamenilor de fotbal din Liga I.

„Pe drumul pe care voi vă duceți, eu mă întorc. E bătătorit de mine, eu și cu Elena Udrea! Eu am inventat șmecheria! Am 25 de ani de fotbal”, a spus Cârțu.

Întrebat de ce refuză să vorbească despre Alro, echipă pe care o pregătește, misiunea fiind ocuparea locului al treilea, ce ar putea asigura promovarea, Cârțu a spus nonșalant: „Eu sunt consilier tehnic și dau explicații conducerii executive și administrative, nu presei”.

Nici jucătorii și nici antrenorii grupării slătinene nu mai fac declarații, iar președintele executiv, Jane Nițulescu, a spus că se află în silenzio stampa, deși nimeni nu cunoaște motivul.

Sursa: Gazeta Nouă

Foto: photochic.ro

04 May. 2012, 14:41 Seria 2
Pe aceeași temă