Erik Lincar, încă patru etape printre suporteri după ce CCA a făcut o sesizare în cazul său

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 07 Oct. 2014, 21:21 Seria 2
Erik Lincar, încă patru etape printre suporteri** după ce CCA a făcut o sesizare în cazul său

Deși își ispășise pedeapsa dictată inițial de Comisia de Disciplină după eliminarea din jocul cu ACS Poli Timișoara, 3 etape și 4.000 lei amendă, antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Erik Lincar, își va prelungi șederea în tribună.

Comisia Centrală a Arbitri a trimis un memoriu Comisiei de Disciplină, în care a reclamat declarațiile antrenorului vâlcean, făcute la conferința de presă susținută după jocul CSM – ACS Poli 1-0. Ca urmare a sesizării CCA, Comisia de Disciplină a decis încă o penalizare drastică pentru Erik Lincar: patru etape de suspendare și 6.700 lei amendă. Astfel, Lincar va totaliza șapte jocuri în tribună, plătind extrem de scump unica victorie reușită până acum de Vâlcea în campionat.

Conducerea clubului CSM Râmnicu Vâlcea va face probabil recurs la această decizie, însă cauza va fi rejudecată cel mai devreme săptămâna viitoare, astfel că Erik Lincar va sta în tribună și sâmbătă, când în Zăvoi vine FC Olt.

Pedeapsa vine după ce Erik Lincar a criticat arbitrajul pro Timișoara al centralului Ovidiu Mazilu din Satu Mare. „Pe acest arbitru, nici nu vreau să îl mai văd, pe niciunul dintre ei! Știu că voi plăti grav, dar am vrut să trag un semnal de alarmă, că, dacă nu, ne retragem toți și asta e, nu mai jucăm, dacă toată lumea asta vrea. Nu se poate așa ceva, a venit și un nou șef la arbitrii, domnul Vasaras, și să vină unii și să aibă intenții clare de a favoriza pe cineva! A fost cel mai slab arbitraj din ultimii trei ani pe care l-a avut Vâlcea. Băieții au jucat împotriva a 15 adversari” a spus atunci Lincar.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 07 Oct. 2014, 21:21 Seria 2
Pe aceeași temă