„Era normal să vină și rezultatele foarte bune pentru echipă”

30 Aug. 2011, 13:34 Seria 2

FC Argeș a avut un start lansat de campionat și a obținut șase puncte în primele două etape, câștigând primele două jocuri din campionat. Piteștenii au depășit mai întâi pe FC Maramureș, după care a venit rândul celor de la Luceafărul Oradea să fie învinși. Acest debut reușit de campionat o mulțumește și pe Gica Dobrin, președintele echipei din Trivale.

„Am lipsit eu o perioadă mai lungă, dar am fost tot timpul la curent cu ceea ce se întâmplă la echipă. Eram sigură că o să vină și rezultatele bune pentru FC Argeș. Încă din sezonul trecut, echipa a făcut multe meciuri foarte bune și era normal ca într-un final să vină și rezultatele importante pentru această echipă. Sunt încântată de faptul că băieții au strâns rândurile și au înțeles că trebuie să dea tot ce au mai bun pentru a obține cât mai multe puncte. Țin minte că am purtat o discuție cu Ivănică și îmi spunea că îi era teamă de acest debut de campionat, dar acum este foarte încrezător în el și este convins că totul va merge foarte bine. Sunt sigură că așa vor sta lucrurile și pentru echipă în perioada ce va urma” a declarat Gica Dobrin, președintele echipei FC Argeș.

Le mulțumește jucătorului și antrenorului

Jucătorii echipei FC Argeș și conducerea echipei din Trivale au dedicat victoria cu Luceafărul Oradea lui Nicolae Dobrin, cel ce ar fi trebuit să împlinească vineri 64 de ani. Gica Dobrin a fost impresionată de acest gest și a ținut să mulțumească acestor oameni. „Vreau să le mulțumesc jucătorilor, antrenorilor, dar și conducerii echipei că au dedicat soțului meu victoria de sâmbătă. Este un lucru minunat că au jucat cu gândul la Gicu și de fiecare dată când acest lucru se întâmplă nici Gicu de acolo de sus nu îi va lăsa la greu și nu le va pune piedici. Este ceva minunat și gestul lor m-a impresionat tare mult pentru că este frumos să vezi că fotbaliștii evoluează pe teren cu gândul la Gicu”, a declarat Gica Dobrin, președintele echipei FC Argeș.

Președinte cu acte în regulă

Începând cu această vară, Gica Dobrin, nu mai deține doar o funcție onorabila la club ci este președinte cu acte în regulă. Această veste a fost primită cu mare bucurie de către soția fostului mare fotbalist, Nicolae Dobrin, aceasta declarând: „Este o mare bucurie pentru mine că de fiecare dată când voi merge la Federație sau la orice Comisie voi reprezenta ca și președinte oficial echipa la care soțul meu a făcut atâtea lucruri frumoase. Este o mare onoare pentru mine, dar eu vă spun din nou că nu aș fii trăit nimic din toate aceste lucruri, dacă Gicu nu ar fi făcut tot ceea ce a făcut pentru FC Argeș”, a declarat Gica Dobrin, președintele echipei FC Argeș.

Sursa: Ziarul Top

30 Aug. 2011, 13:34 Seria 2
Pe aceeași temă