Egalul cu Juventus le-a lăsat un gust amar

08 Nov. 2011, 12:15 Seria 2
Egalul cu Juventus** le-a lăsat un gust amar

Regrete în tabăra celor de la FC Olt Slatina la finalul întâlnirii cu Juventus București. Mijlocașul la închidere al grupării alb-vișinii Alin Pavel este de părere că o mai bună determinare le putea aduce cele trei puncte.

Semieșecul înregistrat de FC Olt Slatina în confruntarea cu Juventus București a lăsat un gust amar în tabăra grupării alb-vișinii. Mijlocașul la închidere Alin Pavel consideră că o mai mare concentrare, dar și șansă le putea aduce victoria. În urma acestui rezultat, FC Olt Slatina rămâne în zona inferioară a clasamentului, la două puncte de locurile care aduc salvarea de la retrogradare.

„Nu știu dacă rezultatul este nedrept, dar puteam, cu puțină șansă, să câștigăm cele trei puncte. Acum ne dăm seama că erau foarte importante punctele pe care le-am pierdut afară, până la urmă, acum era un punct, iar cu alte puncte aduse de afară era cu totul altceva, păcat! Ne-a lipsit determinarea, zic eu, puțină prospețime, am așteptat probabil unul de la celălalt, trebuie să fim o echipă, să ne ajutăm toți. Adversarii au știut și ei despre jocul nostru, nu s-au complicat și au făcut un joc la un rezultat de egalitate, pe care l-au obținut”
, a declarat Alin Pavel.

„Turda este o echipă destul de experimentată”

Pentru a termina pe un loc lipsit de grija retrogradării turul de campionat, alb-vișiniii sunt nevoiți să revină cu puncte din deplasarea de la Arieșul Turda, iar în celelalte două partide să nu mai facă pași greșiți. Misiunea grupării pregătite de Dan Oprescu nu va fi deloc ușoară, însă mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt Alin Pavel este încrezător.

„Turda este o echipă destul de experimentată, probabil au și ei ceva probleme, va fi un joc greu, sperăm să ne întoarcem cu puncte de acolo”, a precizat Pavel.

Sursa: Gazeta Nouă

08 Nov. 2011, 12:15 Seria 2
Pe aceeași temă