Alin Pavel revine la antrenamentele: „Probabil voi mai prinde ceva din meciurile rămase”

Marius ANGHEL 11 Feb. 2015, 15:42 Pregătiri, amicale
Alin Pavel revine la antrenamentele:**

Mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel, are acordul medicilor pentru a da startul pregătirilor. Fotbalistul arădean vine după o pauză destul de lungă, după intervenția chirurgicală suferită, iar de luni va începe antrenamentele sub comanda tehnicianului Dan Oprescu.

Supus unei intervenții chirurgicale de hernie de disc, mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt, Alin Pavel, a încheiat perioada recuperării. Fotbalistul din centrul liniei mediane va începe săptămâna viitoare pregătirea sub comanda tehnicianului Dan Oprescu. Cel mai probabil, acesta va avea un program separat de pregătire.

„Săptămâna trecută am fost la control, în Ungaria, la medicul care m-a operat. A spus că am evoluat foarte bine, iar de luni voi începe antrenamentele. Va trebui să fac o pregătire specifică acestei perioade, am de recuperat destul de mult. Dacă totul va decurge bine, iar eu sper să fie așa, probabil voi mai prinde ceva din meciurile rămase de disputat din retur. Important este să mă pun la punct cu pregătirea fizică, pentru că vin după o perioadă destul de lungă în care am stat departe de antrenamente. Va fi destul de greu, dar eu sper să recuperez cât mai repede, să ajung cât de cât la un nivel bun din punct de vedere fizic”, a declarat mijlocașul la închidere al celor de la Slatina.

Jucătorul arădean a acuzat dureri de spate în meciul din tur cu FC Bihor. În urma unui control amănunțit a fost diagnosticat cu hernie de disc, iar în luna noiembrie a fost suspus intervenției chirurgicale. Mijlocașul la închidere Alin Pavel este singurul jucător din lotul divizionarei secunde slătinene care se confruntă cu probleme medicale.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 11 Feb. 2015, 15:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă