Edilul Pâncotei a dat „verde” rămânerii „șoimilor” în Liga 2: „Financiar nu a fost greu. Sper ca domnul Piroș să nu se retragă”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 May. 2015, 16:23 Actualizat: 10 May. 2015, 16:24 Seria 2
Edilul Pâncotei a dat „verde” rămânerii „șoimilor” în Liga 2:  „Financiar nu a fost greu. Sper ca domnul Piroș să nu se retragă”

Chiar dacă au obținut biletele și pentru stagiunea următoare a ligii secunde, „șoimii” ar putea face un pas înapoi în această vară. Sau cel puțin așa susțin unele voci din preajma clubului, ce nu mai sunt la fel de convinse că autoritățile locale din Pâncota și Pavel Piroș mai pot susține activitatea și în stagiunea fotbalistică 2015-2016.

Deocamdată, omul de afaceri arădean nu a dorit să se exprime în niciun fel. În schimb, primarul Pâncotei e hotărât să continue aventura în eșalonul secund: „Din partea mea, mergem mai departe, dar trebuie văzut ce au de spus și consilierii locali, plus conducerea clubului. Sincer să fiu, astăzi îl văd puțin nehotărât pe domnul Piroș. Odată declară ceva, odată altceva. Normal că noi am dori să continuăm cu dânsul după toate câte am realizat până acum: două promovări consecutive și o salvare de la retrogradare importantă pentru un orășel de 8 mii de locuitori. Nu cred că cineva avea alte pretenții de la acest campionat. Eu sper ca domnul Piroș să nu se retragă, dar astăzi nu am vorbit mai multe cu dânsul căci l-am văzut cam nervos după cele întâmplate cu cei doi antrenori”, a punctat Iosif Retter.

Întrebat dacă orașul pe care-l conduce a făcut eforturi mari pentru a susține echipa în anti-camera Ligii 1, Retter a adăugat: „Financiar nu a fost greu, mai ales când mă gândesc că unele echipe de Liga a 3-a au avut dublul bugetului nostru. Și, până la urmă, noi ne-am îndeplinit obiectivul, râmânerea în Liga a 2-a, pe când ele nu știu. De săptămâna viitoare ar trebui să începem să facem planurile pentru campionatul viitor. Bugetul e buget, datorii nu avem la nimeni, nu se pune problema banilor din punctul meu de vedere”.

Șoimii Pâncota a terminat primul sezon în Liga 2 pe locul 3 în play-out-ul Seriei a II-a a Ligii 2, cu 24 de puncte, cu două mai multe față de ultima clasată FC Bihor. Arădenii s-au salvat pe teren de la retrogradare, în timp ce orădenii rămân și ei în Liga 2 după ce FC Olt s-a retras și barajul nu se va mai disputa.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 May. 2015, 16:23 Actualizat: 10 May. 2015, 16:24 Seria 2
Pe aceeași temă