„E timpul să închid poarta și să o batem pe Baia Mare”. Miron speră ca UTA să spargă ghinionul împotriva FCM-ului

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 May. 2016, 11:30 Actualizat: 05 May. 2016, 11:31 Seria 2
„E timpul să închid poarta și să o batem pe Baia Mare”.  Miron speră ca UTA să spargă ghinionul împotriva FCM-ului

Dacă în ultima partidă din sezonul regulat între buturile „Bătrânei Doamne” a intrat Anca-Trip, în turul play-off-ului a apărat mereu Bogdan Miron. În cele cinci partide, goalkeeperul de 26 de ani a încasat 6 goluri, cele mai multe (două) într-un singur meci fiind luate chiar sâmbăta trecută, la Baia Mare.

La reușita cu numărul doi a „moroșenilor”, ce a purtat semnătura ex. utistului Ignea, goal-keeperul arădenilor nu e convins că a fost gol regulamentar. „Eu eram în acțiune, nu mi-am dat exact seama dacă a fost gol sau nu. Dar, colegii care erau la încălzire mi-au spus că mingea depășise linia porții în aer”, a precizat Miron, care a fost completat de antrenorul Roland Nagy: „Nici bine nu a trimis Ignea balonul spre poartă, că asistentul și fugise cu steagul spre centrul terenului. La faza de penalty, cea de la eliminarea lui Strătilă, nu a sesizat nimic, a rămas pasiv…”.

Apărătorul buturilor utiste mai consideră că: „În cazul în care domnul profesor va lua decizia să joc, e timpul să închid poarta și să o batem pe Baia Mare. Nu am reușit în acest sezon, dar avem neapărat nevoie de toate punctele sâmbătă și vom aborda meciul în consecință. Vom încerca să facem tot ce depinde de noi pentru a promova, suntem la mâna noastră”.

Ca și fost component al Olimpiei Satu Mare, Bogdan Miron susține că nu are rivalități cu foștii vecini: „Nu mă interesează trecutul, ci doar prezentul și viitorul, iar următorul meci e foarte important pentru că sunt trei puncte mari în joc”.

UTA Bătrâna Doamnă – FCM Baia Mare, meci ce contează pentru etapa a 6-a a play-off-ului Seriei a II-a, are loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Motorul din Arad.

CITEȘTE și: Supărările lui Nagy: Strătilă, golurile primite din faze fixe și programul aglomerat

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 May. 2016, 11:30 Actualizat: 05 May. 2016, 11:31 Seria 2
Pe aceeași temă